De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Mommy-make-over

 

Zwanger zijn en een kindje krijgen is misschien wel de mooiste periode in het leven van een vrouw. Maar helaas kunnen een zwangerschap, de bevalling en borstvoeding wat lichamelijke veranderingen met zich mee brengen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: een Mommy make-over.

Wat is een Mommy-make-over?


Tijdens de zwangerschap en de periode die daarop volgt ondergaat het lichaam verscheidene veranderingen. De huid wordt op sommige plaatsen uitgerekt, er kunnen striemen ontstaan en de borsten worden slapper en/of kleiner. De heupen, buik en billen kunnen dan weer zwaarder worden. Weinig vrouwen zien er na hun bevalling en het geven van borstvoeding hetzelfde uit als voorheen.

Vaak kunnen zalfjes, diëten en oefeningen niet zorgen voor het nodige resultaat. Een Mommy make-over is dan een manier om alle sporen van zwangerschap, bevalling en borstvoeding (in één of meerdere keren) te laten verdwijnen. Zo maakt u het lichaam terug strakker en brengt u het terug in balans. U krijgt weer een plattere buik en mooiere borsten.


Hoe verloopt een Mommy-make-over?

Samen met de plastisch chirurg wordt er gekeken welke behandelingen het meest geschikt zijn: een liposuctie, een buikwandcorrectie, een borstlift, een borstvergroting of –verkleining, of een combinatie van behandelingen.

Naargelang de gekozen ingrepen bepaalt de chirurg hoeveel operaties er zullen volgen. Sommige ingrepen kunnen in één enkele operatie gecombineerd worden, maar soms is een tweede operatie nodig voor een optimaal resultaat. De plastisch chirurg zal u steeds zo uitvoerig mogelijk inlichten over de behandelingen en de herstelperiode.


Hoeveel kost een Mommy-make-over?

Gezien hier tal van combinaties mogelijk zijn, kan er pas een correcte prijsindicatie gegeven worden na een consultatie met de plastisch chirurg.

 

Borstvergroting                                                   vanaf € 2892*

Borstlift                                                              vanaf € 3926*

Mini-buikwandcorrectie met diastase                     vanaf € 3926*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Borstvergroting gehad. Super lieve goede en deskundige mensen. Niets is teveel, kan altijd bellen.

Thea
borstvergroting

Alle ervaringen