Acné behandeling

Acné is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt veroorzaakt door verstopte poriën, ontstekingen en bacteriën bij een overmatige talgproductie. Het kan leiden tot puistjes, mee-eters en ontstekingen. Hoewel er verschillende behandelingen beschikbaar zijn om acné te behandelen, is een laserbehandeling met ons Fotona SP Dynamis lasertoestel het meest effectief voor het verminderen van de symptomen van acné.

Wat is de Fotona SP Dynamis laser?

De Fotona SP Dynamis laser is een geavanceerd lasertoestel dat verschillende golflengtes van laserenergie levert: Nd:Yag en Er:Yag. Het wordt vaak gebruikt voor medische en esthetische doeleinden, waaronder acnébehandelingen. De laserenergie kan de huid dieper doordringen dan een chemische peeling en hierdoor de poriën diep reinigen, ontstekingen verminderen en de overmatige productie van talg reguleren.

Hoe werkt de acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser?

Tijdens de behandeling met de Fotona SP Dynamis laser wordt de laserenergie gericht op de huid om de acné te behandelen. De behandeling bestaat meestal uit 2 fases: de golflengte Nd:Yag kan diep door de huid penetreren en zo de bacteriën doden die acné veroorzaken, de talgklieren deactiveren en ontstekingen verminderen.

Een 2e fase met Er:Yag zorgt ervoor dat de oppervlakkige huidlaag een grondige peeling krijgt, wat zorgt voor fijnere poriën, een frissere teint en een glow. Dit alles zal leiden tot een schonere en gezondere huid, met collageenstimulatie wat leidt tot een verbeterde huidtextuur en een egalere teint.

De behandeling kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de ernst van de acné en de huidconditie. Meestal is een reeks behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken.

Wat zijn de voordelen van de acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser. Enkele van de voordelen zijn:

  1. Effectief: De acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser is de meest effectieve behandeling voor het verminderen van de symptomen van acné, zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen.
  2. Niet-invasief: De behandeling is niet-invasief en vereist geen chirurgische ingrepen of incisies.
  3. Weinig hersteltijd: In de meeste gevallen is er weinig tot geen hersteltijd vereist na de behandeling.
  4. Langdurige resultaten: De resultaten van de behandeling zijn langdurig, vooral als de behandeling in combinatie met andere acnébehandelingen wordt gebruikt.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van de acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser?

Hoewel de acné laserbehandeling met de Fotona SP Dynamis laser over het algemeen veilig is, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen, waaronder:

  1. Roodheid: De huid kan na de behandeling rood worden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot enkele dagen.
  2. Gevoeligheid: De huid kan na de behandeling gevoelig zijn voor aanraking, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Na de behandeling zal je de huid moeten insmeren met speciale zalf of crème. Tijdens een intake consult zal de behandeling met jou overlopen worden en de nazorg worden besproken. Je krijgt een brochure mee met alle nodige informatie.

Hoeveel kost een acné laserbehandeling?

Acné laserbehandeling (per sessie)                      vanaf € 275

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste gratis consult.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda