De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

 

Armlift

Ontevreden over de omvang van jouw armen? Met een armlift maak je komaf van de overtollige huid.


 

 Een armlift, iets voor mij?

 

Blote armen, in de zomer of in de winter: voor sommigen is dit een droom. Overtollige huid, of dit nu na een streng dieet is, bypass-operatie of gewoon hardnekkig vet, kan heel ontsierend aanvoelen.

 

 

Een armlift, hoe zit dat juist?

Bij een armlift zal er een litteken ontstaan onderaan de armen, die na enige tijd vervaagt. Een combinatie met een liposuctie aan dezelfde regio, behoort zeker ook tot de mogelijkheid.
Na de ingreep krijgt u een strak drukpak aan, dat je enige tijd moet dragen. Meestal kan je het werk hervatten na 1 tot 2 weken.

De armlift waar jij je goed bij voelt.

Over een armlift wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een armlift. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

Hoeveel kost een armlift?

Armlift (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 2850

Armlift met liposculptuur (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 3400

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik kan niet onschrijven hoe blij en dankbaar ik ben met mijn borsten. Ik ben vandaag 1 maand po en heel bang en onzeker, maar telkens weet de dokter mij gerust stellen dat alles inorden is en het er meer als goed uitziet voor maar zo kort te zijn, je kan dus altijd bij de kliniek en dokter verdo ...

Vanessa

Alle ervaringen