bilvergroting bilvergroting met eigen vet bilvergroting eigen vet Brazilian butt lift platte billen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Bilvergroting

Mist je achterwerk volume? Met een bilvergroting maak je van je platte billen mooie en vrouwelijke rondingen.

Een bilvergroting of ‘Brazilian butt lift’

Heb je platte billen, die niet elegant staan in je broeken, kleedjes en lingerie? Elke vrouw heeft het recht om zich sexy te voelen, met een mooi gevormd achterwerk. Dankzij de moderne technieken voor bilvergroting kan je deze droom nu veilig, comfortabel en zonder opvallende littekens realiseren. Het resultaat van een bilvergroting door onze gespecialiseerde chirurgen zijn zacht aanvoelende, mooie billen die er vol en natuurlijk uitzien. Een bilvergroting of ‘Brazilian butt lift’, bekend geworden door bekende artiesten als Kim Kardashian en Jennifer Lopez, is niet voor niets erg populair bij vrouwen!

 

Maak nu een afspraak! 

Das Resultat einer Gesäßvergrößerung durch unsere spezialisierten Chirurgen ist ein weiches, schönes, volles und natürliches Gesäß.

Een bilvergroting met eigen vet

Wil je graag vollere billen? Er zijn twee manieren om je bilvergroting te realiseren: een bilvergroting met eigen lichaamsvet of met prothesen (implantaten). De eerste ingreep is de zogenaamde ‘Brazilian butt lift’, waarbij lichaamseigen vetweefsel wordt weggenomen rond de heupen, de buik of de onderkant van de billen, gezuiverd en opnieuw geïnjecteerd in het bovenste deel van de billen (lipofilling). De combinatie van deze twee interventies maakt het mogelijk om het eindresultaat te accentueren en de billen er vol en strak te laten uitzien op een natuurlijke manier.

Bei Menschen mit einem feinen Körperbau, die wenig Fettgewebe haben, entscheidet man sich in der Regel für eine Gesäßvergrößerung mit Gesäßprothesen oder Gesäßimplantaten.

Een bilvergroting met prothesen

Voor mensen met een fijne lichaamsbouw, die weinig vetweefsel hebben, wordt meestal gekozen voor een bilvergroting met bilprothesen of bilimplantaten. De vorm en grootte van de prothesen worden gekozen in overleg met de patiënt en de chirurg. De prothesen zijn erg veilig en kunnen niet lekken. Het implantaat wordt ingebracht door een incisie in de bilplooi, waardoor het litteken minimaal en bijna onzichtbaar wordt.

 

Hoeveel kost een bilvergroting?

Bilvergroting (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 4545*

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

bilvergroting bilvergroting met eigen vet bilvergroting eigen vet Brazilian butt lift platte billen

Ervaringen

Alle ervaringen

Heel fijne ervaring ! Elke stap van het proces verliep heel gemoedelijk en vlot, en dit met ondersteuning van een heel enthousiast en vriendelijk team! Bedankt!

Valerie
borstvergroting

Alle ervaringen