De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Feit of fabel : jong starten met beautox, voorkomt rimpels in de toekomst.

 

FEIT


Je kan op eender welke leeftijd met een Beautox (botuline toxine) behandeling starten. De vraag naar een behandeling is de laatste jaren echter opmerkelijk gestegen onder de millennials van de bevolking (20 -en 30 jarigen). Op deze leeftijd zijn er meestal nog geen uitgesproken rimpels aanwezig.

 

 

 

De vraag is dus; is het zinvol om op deze leeftijd met Beautox te starten?

 

Het antwoord van esthetisch artsen is duidelijk: ja! Idealiter start je als je 25 à 28 jaar oud bent. Vanaf deze leeftijd begint de elasticiteit van de huid namelijk stilletjesaan af te nemen. Als je op dit moment start met Beautox, zal de snelheid van het verouderingsproces vertraagd worden en wordt toekomstige rimpelvorming dus preventief tegengegaan. Lees hier alvast meer over beautox en andere anti-rimpelbehandelingen

 

 

 

Eeuwige jeugd

 

De eeuwige jeugd is helaas wel een fabel. Beautox is natuurlijk geen wondermiddel dat huidveroudering volledig buiten spel zet. Om er jong uit te zien, speelt je levensstijl ook een erg grote rol: roken, alcohol, zon, stress,… Uiteidelijk zullen we er allemaal aan moeten toegeven dat onze huid er met de jaren minder strak uitziet: en daar is ook helemaal niets mis mee! Maar op tijd en stond een beetje hulp van wat Beautox kan natuurlijk geen kwaad Wink

 
Botox behandeling door uitgevoerd door plastisch chirurg Dr. Verdonck Kristoff
Vorige

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Duidelijk info intake, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de patient. Je voelt je onmiddellijk op uw gemak. Ook de nazorg is uitstekend: zo kan je dag en nacht bellen bij problemen. Kortom: TOP!

Anoniem
borstvergroting

Alle ervaringen