De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Rozemarijn olie: wondermiddel voor haargroei?

 

De hype zal je vast niet ontgaan zijn: vooral op Tiktok wordt er vol lof gesproken over het effect van rozemarijn olie op je haargroei. Door rozemarijn olie op je hoofdhuid te smeren, zou je haar sneller groeien en zou je minder last hebben van haaruitval.

 

Maar werkt het ook echt?

 

Intussen zijn er reeds meerdere onderzoeken gevoerd om het effect van rozemarijn olie aan te tonen. Hoewel de resultaten voorzichtig positief zijn, is er helaas weinig eenduidigheid en zijn er veel kanttekeningen.

PRP om haargroei te stimuleren

 

Als je je haargroei een boost wilt geven en haarverlies proactief tegen wilt gaan, blijft een PRP behandeling nog steeds de meest veelbelovende oplossing.

 

 

 

Boek online

Vorige

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Erg prettige ervaring! Zeer deskundige arts die goed luistert naar je wensen, maar daarbij ook heel eerlijk is in wat wel en niet kan. Heel erg blij met het resultaat. De nazorg van het hele personeel heb ik als zeer prettig ervaren.

Dana
Borstvergroting

Alle ervaringen