De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Beautox tegen hoofdpijn

Oorzaak

Migraine is een chronische neurologische aandoening die gepaard gaat met hevige hoofdpijn aanvallen. Een Beautox-behandeling tegen migraine is een effectieve behandeling omdat het o.a. spierspanningshoofdpijn aanpakt, hetgeen een bekende uitlokkende factor is van een migraine aanval.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van een Beautox-behandeling tegen hoofdpijn laten zien bij patiënten die lijden onder chronische migraine met ≥ 15 hoofdpijn dagen per maand. De studies tonen een afname van hoofdpijn aanvallen aan en een verbeterde gezondheid-gerelateerde kwaliteit van leven. Daarbij wordt een verbetering gezien in gerelateerde symptomen zoals depressie en angst.

Behandeling

Allereerst wordt gekeken waar de punten van hoofdpijn zitten; dit zijn vaak de frons (tussen de wenkbrauwen), het slaap of de spieren op het hoofd. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal regio’s dat behandeld wordt. Een gemiddelde behandeling is eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos. Het effect houdt gemiddeld vier maanden aan waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.

 

 

 

Maak nu een afspraak 

Vorige

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 4 maanden geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, fantastisch! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook na de ingreep voor het hersel de nodige begeleiding & ondersteuning gekregen😀 Dankj ...

Peggy

Alle ervaringen