borstlift Slappe borsten Hangende borsten borstprothese stevige boezem

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Borstlift

Slappe borsten? Laat je hoofd niet hangen. Met een borstlift verhoog je veilig en eenvoudig je boezem én je zelfvertrouwen.

Veel dames zijn gebaat bij een borstlift

Ben je afgevallen of mama geworden en zijn je borsten daardoor slap en leeg geworden? Begint de leeftijd door te wegen op je boezem, en wil je je opnieuw trots en vrouwelijk voelen? Veel vrouwen zien hun borsten doorheen de jaren uitzakken. Gelukkig is dit geen onomkeerbaar proces. Door te kiezen voor een professionele borstlift krijgen je borsten opnieuw hun natuurlijke vorm, voelen ze weer steviger aan en komt de tepel weer netjes op zijn plaats te staan!

Mit einer sorgfältigen Bruststraffung können wir die eleganten Konturen jedes Busens wiederherstellen.

Wat is een borstlift?

Hangende borsten ontstaan vaak door het ouder worden van het lichaam, door belangrijk gewichtsverlies (zoals een jojo-dieet) of na een zwangerschap. Hierdoor verliezen je borsten aan stevigheid, gaat de tepel naar beneden hangen of geraakt het tepelhof uit balans met het volume van je borst. Uitgerekte huid kan helaas niet gecorrigeerd worden door (sport)oefeningen, crèmes of zalven. Ook een borstprothese alleen is geen oplossing als de huid te slap geworden is. Met een zorgvuldige borstlift kunnen we van elke boezem wel de elegante contouren herstellen. We bekijken samen wat voor jou de beste aanpak is, want elke vrouw is uniek.

Dank moderner Techniken und der Erfahrung unserer plastischen Chirurgen auf dem Gebiet der Bruststraffung (sowohl Bruststraffungen ohne Implantate als auch Bruststraffungen mit Prothesen), können Sie eine schnelle Genesung ohne auffällige Narben er

Interesse in een borstlift? Zo gaan we te werk

Spreekt de mogelijkheid van een nieuwe, stevige boezem je aan? Plan dan een vrijblijvende consultatie over een borstlift. Tijdens een gesprek met onze specialist krijg je alle informatie die je nodig hebt, waarna we je alle ruimte geven om na te denken over je beslissing.

 

Zet je het licht op groen, en ben je op de hoogte van de risico’s van een borstlift, dan bekijken we wanneer de ingreep voor jou kan plaatshebben. We begeleiden je van het begin tot het einde, ook na de ingreep, en in het grootst mogelijk comfort. Dankzij onze moderne technieken en de ervaring van onze plastische chirurgen met borstlifts (zowel borstlifts zonder implantaten als borstlifts met prothesen), mag je je verwachten aan een snel herstel, zonder opvallende littekens. We helpen je lichaam weer stralen!

Hoeveel kost een borstlift?

Borstlift (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 3926*

Borstlift met prothesen (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 4955*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

 

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

borstlift Slappe borsten Hangende borsten borstprothese stevige boezem

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik heb heel lang getwijfeld om een borstvergroting te laten doen. In 2021 voor het eerst op consultatie geweest bij Dr. Verdonck en heb dit lang laten bezinken. Uiteindelijk toch de beslissing genomen en begin dit jaar de ingreep ondergaan. Dit was de beste beslissing die ik kon nemen, ik ben supe ...

Anoniem

Alle ervaringen