borstverkleining borstverkleining liposuctie borstverkleining bij mannen Borstverkleining met liposuctie borstverkleining mannen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Borstverkleining

Mag het een maatje minder zijn? Een borstverkleining brengt je lichaam in de gezonde balans die je zoekt.

Een borstverkleining om je leven te verlichten

Heb je last van je rug, nek of schouders, van zweet of irritatie onder je borsten, vind je het lastig om passende kledij te vinden naar je smaak, of heeft je zwangerschap en het geven van borstvoeding je borsten doen doorhangen? Te grote of slappe borsten kunnen een hypotheek leggen op je leven en je geluk. Door te kiezen voor een borstverkleining of mammareductie word je weer vrijer om te bewegen en verminder je lichamelijke klachten.

 

 

Maak nu een afspraak! 


En fonction de votre corps et de vos préférences, nous choisirons ensemble entre une réduction mammaire par chirurgie ou une liposuccion.

Borstverkleining voor heren

Ook bij heren kan een teveel aan borstweefsel tot kwaaltjes en onzekerheid leiden. Gynaecomastie, of ‘man boobs’ in de volksmond, hebben een negatieve connotatie en kunnen je zelfvertrouwen daardoor serieus onder druk zetten. Het resultaat van een borstverkleining bij mannen is dan ook dat ze hun lichaam herontdekken en zich opnieuw aantrekkelijk en zelfzeker voelen.

Une réduction mammaire pour vous faciliter la vie.

Een operatieve borstverkleining of een borstverkleining door liposuctie

Afhankelijk van je lichaam en voorkeuren, kiezen we samen voor een borstverkleining door operatie of voor een liposuctie. De ingreep gebeurt in alle comfort in onze moderne kliniek, waar onze ervaren chirurgen jou in de beste voorzieningen en op een veilige manier opereren en verzorgen. Bij dames kan op voorhand niet exact worden voorspeld welke cupmaat je nieuwe boezem zal hebben, maar onze specialisten kunnen je wel een idee geven.

Hoeveel kost een borstverkleining?

Borstverkleining (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 4545*

Borstverkleining voor mannen dmv liposuctie vanaf €1860*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

 

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

borstverkleining borstverkleining liposuctie borstverkleining bij mannen Borstverkleining met liposuctie borstverkleining mannen

Ervaringen

Alle ervaringen

Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 1 jaar geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, voel er zeer gelukkig mee! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier mijn voor en na foto!

Lisa

Alle ervaringen