buikwandcorrectie mini buikwandcorrectie Grote buikwandcorrectie buikcorrectie strakke buik

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Buikwandcorrectie

Heimwee naar je strakke buik? Help je buikspieren een handje met een buikwandcorrectie.

Opnieuw in je leuke kleren dankzij een buikwandcorrectie

Ben je teleurgesteld over hoe je buik er vandaag uitziet? Mis je je strakke buik van vroeger, toen je nog jonger was of voor je aan kinderen begon? Of heb je een geslaagd dieet achter de rug en wil je de kroon op je harde werk zetten door nu nog de overtollige huid rond je heupen en taille te laten verwijderen?

 

Zowel mannen als vrouwen worden op een gegeven moment geconfronteerd met een verslapping van de buikspieren en het uitzakken van de buikwand, waardoor vetophopingen meer geaccentueerd worden.

Mit Hilfe einer vollständigen oder Mini-Bauchdeckenstraffung (oder Bauchkorrektur) wird Ihre Haut wieder straffer und können Sie wieder voller Vertrauen schöne Kleidung, Dessous und Badebekleidung tragen.
Dankzij een volledige of mini buikwandcorrectie (of buikcorrectie) krijg je opnieuw die strakheid van je huid en kan je terug met vertrouwen leuke kledij, lingerie en zwemkledij aan.

We begeleiden je voor, tijdens en na je buikwandcorrectie

Je lichaam verdient rustige beslissingen, professioneel advies en de beste zorgen. Je eerste consultatie met de specialist is dan ook volledig vrijblijvend en dient vooral als kennismaking en om je alle nodige informatie te verschaffen over de mogelijkheden en het verloop van een buikwandcorrectie. Als je de behandeling van je buikwand helemaal ziet zitten en op de hoogte bent van de risico’s, plannen we je ingreep en informeren we je verder over de voorbereiding en onze nazorg. De buikwandcorrectie zelf gebeurt in het grootst mogelijk comfort in onze goed uitgeruste kliniek in Diest.

Zo verloopt je buikwandcorrectie

Bij een buikwandcorrectie worden je huid-, vet- en spierlagen van elkaar losgemaakt. Bij een mini buikwandcorrectie wordt de overtollige huid onder je navel weggenomen en het overige deel vervolgens opnieuw aangespannen.

 

Bij een grote abdominoplastie wordt er meer huid weggenomen en dient de navel verplaatst te worden. Zijn de buikspieren te slap, dan kunnen deze ook terug aangespannen worden.

 

Het is mogelijk om tegelijk vet te verwijderen door middel van liposuctie. Als je dit wenst, bespreek je dit met de begeleidende arts voor je buikwandcorrectie, die je zal adviseren op basis van je persoonlijke situatie.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie?

Mini-buikwandcorrectie vanaf € 2500

Grote buikwandcorrectie vanaf € 4500

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

buikwandcorrectie mini buikwandcorrectie Grote buikwandcorrectie buikcorrectie strakke buik

Ervaringen

Alle ervaringen

Na 8 jaar twijfelen, nadenken en zoeken naar een goede kliniek, is het gebeurd. Eindelijk de stap gezet voor een borstvergroting te laten doen. Naar mijn mening dan ook door de beste kliniek van België. Verdonck kijkt echt naar wat gezond is, haalbaar is en in proportie is met je lichaam. Over he ...

Caitlin

Alle ervaringen