Buikwandcorrectie

Heimwee naar je strakke buik? Help je buikspieren een handje met een buikwandcorrectie.

Details procedure:

Duurtijd ingreep

2 - 4 u

Anesthesie type

Algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 2888‚ā¨

Opnieuw in je leuke kleren dankzij een buikwandcorrectie

Ben je teleurgesteld over hoe je buik er vandaag uitziet? Mis je je strakke buik van vroeger, toen je nog jonger was of voor je aan kinderen begon? Of heb je een geslaagd dieet achter de rug en wil je de kroon op je harde werk zetten door nu nog de overtollige huid rond je heupen en taille te laten verwijderen?

Zowel mannen als vrouwen worden op een gegeven moment geconfronteerd met een verslapping van de buikspieren en het uitzakken van de buikwand, waardoor vetophopingen meer geaccentueerd worden.

392buikwandcorrectie.jpg

Dankzij een volledige of mini buikwandcorrectie (of buikcorrectie) krijg je opnieuw die strakheid van je huid en kan je terug met vertrouwen leuke kledij, lingerie en zwemkledij aan.

We begeleiden je voor, tijdens en na je buikwandcorrectie

Je lichaam verdient rustige beslissingen, professioneel advies en de beste zorgen. Je eerste consultatie met de specialist is dan ook volledig vrijblijvend en dient vooral als kennismaking en om je alle nodige informatie te verschaffen over de mogelijkheden en het verloop van een buikwandcorrectie. Als je de behandeling van je buikwand helemaal ziet zitten en op de hoogte bent van de risico’s, plannen we je ingreep en informeren we je verder over de voorbereiding en onze nazorg. De buikwandcorrectie zelf gebeurt in het grootst mogelijk comfort in onze goed uitgeruste kliniek in Diest.

Zo verloopt je buikwandcorrectie

Bij een buikwandcorrectie worden je huid-, vet- en spierlagen van elkaar losgemaakt. Bij een mini buikwandcorrectie wordt de overtollige huid onder je navel weggenomen en het overige deel vervolgens opnieuw aangespannen.

Bij een grote abdominoplastie wordt er meer huid weggenomen en dient de navel verplaatst te worden. Zijn de buikspieren te slap, dan kunnen deze ook terug aangespannen worden.

Het is mogelijk om tegelijk vet te verwijderen door middel van liposuctie. Als je dit wenst, bespreek je dit met de begeleidende arts voor je buikwandcorrectie, die je zal adviseren op basis van je persoonlijke situatie.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volledig gekeurd en gecertificeerd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

dr.van-zele
Plastisch chirurg

Dr. Dirk van Zele

Pati√ęnten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.

 

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een buikwandcorrectie wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten van een buikwandcorrectie

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 2888* euro voor een mini-abdominoplastie

 

vanaf 4958* euro voor een buikwandcorrectie met verplaatsten van de navel

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1‚ā¨) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda