Buikwandcorrectie

Heimwee naar je strakke buik? Help je buikspieren een handje met een buikwandcorrectie.

Opnieuw in je leuke kleren dankzij een buikwandcorrectie

Ben je teleurgesteld over hoe je buik er vandaag uitziet? Mis je je strakke buik van vroeger, toen je nog jonger was of voor je aan kinderen begon? Of heb je een geslaagd dieet achter de rug en wil je de kroon op je harde werk zetten door nu nog de overtollige huid rond je heupen en taille te laten verwijderen?

Zowel mannen als vrouwen worden op een gegeven moment geconfronteerd met een verslapping van de buikspieren en het uitzakken van de buikwand, waardoor vetophopingen meer geaccentueerd worden.

392buikwandcorrectie.jpg

Dankzij een volledige of mini buikwandcorrectie (of buikcorrectie) krijg je opnieuw die strakheid van je huid en kan je terug met vertrouwen leuke kledij, lingerie en zwemkledij aan.

We begeleiden je voor, tijdens en na je buikwandcorrectie

Je lichaam verdient rustige beslissingen, professioneel advies en de beste zorgen. Je eerste consultatie met de specialist is dan ook volledig vrijblijvend en dient vooral als kennismaking en om je alle nodige informatie te verschaffen over de mogelijkheden en het verloop van een buikwandcorrectie. Als je de behandeling van je buikwand helemaal ziet zitten en op de hoogte bent van de risico’s, plannen we je ingreep en informeren we je verder over de voorbereiding en onze nazorg. De buikwandcorrectie zelf gebeurt in het grootst mogelijk comfort in onze goed uitgeruste kliniek in Diest.

Zo verloopt je buikwandcorrectie

Bij een buikwandcorrectie worden je huid-, vet- en spierlagen van elkaar losgemaakt. Bij een mini buikwandcorrectie wordt de overtollige huid onder je navel weggenomen en het overige deel vervolgens opnieuw aangespannen.

Bij een grote abdominoplastie wordt er meer huid weggenomen en dient de navel verplaatst te worden. Zijn de buikspieren te slap, dan kunnen deze ook terug aangespannen worden.

Het is mogelijk om tegelijk vet te verwijderen door middel van liposuctie. Als je dit wenst, bespreek je dit met de begeleidende arts voor je buikwandcorrectie, die je zal adviseren op basis van je persoonlijke situatie.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie?

Mini-buikwandcorrectie vanaf € 2888*
Grote buikwandcorrectie vanaf € 4958*

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda