couperose Rosacea roodheid roodheid gezicht roodheid wangen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Couperose, een vervelend probleem met een snelle oplossing

Heel veel mannen en vrouwen lopen vaak jaren rond met couperose, proberen tal van middeltjes uit om het probleem te camoufleren, zonder definitief resultaat.

 

Wist je dat er slechts 1 à 2 laserbehandelingen nodig zijn om definitef vaarwel te zeggen tegen couperose? Na een eerste behandeling zie je al onmiddelijk resultaat, dus waarom wachten?Hoe verloopt een laserbehandeling voor couperose en rosacea?

Tijdens het intakegesprek wordt alles netjes overlopen, krijg je info over de mogelijkheden, risico's en contra-indicaties en krijg je een prijsofferte. Ook zal je uitleg krijgen over de nazorg en hersteltijd.

 


Na een laserbehandeling tegen couperose ziet de huid rood, kan deze wat gezwollen zijn gedurende gemiddeld 5 dagen. De roodheid en zwelling verminderen dag per dag. Tussen elke sessie zit er minstens 4 weken, en de behandeling wordt niet uitgevoerd in de zomer.

 

Je krijgt na de behandeling een verzachtende en verkoelende crème mee naar huis (gratis!) die je meermaals per dag kan aanbrengen.

 

Een volgende behandeling kan je inplannen ten vroegste 4 weken na een voorgaande behandeling.

 

Hoeveel kost een laserbehandeling tegen couperose en rosacea?

Deze prijzen zijn richtprijzen en per sessie. De prijs wordt na een intakegesprek bepaald en variëert afhankelijk van het te behandelen gebied.

 

Gezicht volledig

180€

Gezicht gedeeltelijk

125€

Gezicht gedeeltelijk en kin

150€

Neus

50€

Hals

180€

Decolleté

Vanaf 160€

 

 

 

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie.

 

Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. 

 

Boek online 

 

 

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.


Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

couperose Rosacea roodheid roodheid gezicht roodheid wangen

Ervaringen

Alle ervaringen

Zeer vriendelijk personeel en uitstekende chirurg. Niets gehaast, staan altijd klaar en maken dat je je op je gemak voelt!

Sabrina
borstvergroting

Alle ervaringen