plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Sluit

Deel jouw ervaring

Familienaam*

Voornaam*

E-mailadres*

Mijn ervaring*

Jouw score

Afbeelding

Upload

Optioneel

Video (YouTube link)

Optioneel

 

Verstuur

Je gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd.

 • Super tevreden nog beter dan ik verwacht had! Verdonck is een toparts en de verpleging is ook top

  Jamaica

 • Ik kan niet onschrijven hoe blij en dankbaar ik ben met mijn borsten. Ik ben vandaag 1 maand po en heel bang en onzeker, maar telkens weet de dokter mij gerust stellen dat alles inorden is en het er meer als goed uitziet voor maar zo kort te zijn, je kan dus altijd bij de kliniek en dokter verdonck terrecht, heerlijk rustgevend gevoel! Ik raad iedereen ook ten harte aan om hem als chirurg te kiezen voor natuurlijke prachtige borsten. Als ik hem ooit moet vervangen weet ik alvast waar ik meteen naar toe ga 🙏 Bedankt voor jullie gedult ek goede zorgen.

  Vanessa

 • Zes weken geleden heb ik een liposuctie laten uitvoeren bij Dokter Danau en zijn team. Deze operatie heeft mijn leven veranderd. Mijn figuur is , na zes weken, al zodanig verbeterd, dat ik mezelf constant afvraag , waarom ik dit niet eerder heb laten doen !!! Ik bedank dokter Danau voor zijn professionaliteit en vriendelijkheid, dokter Merhai voor zijn professionaliteit en geruststellende woorden ( ik was zo bang voor de anesthesie) , de operatie verpleegkundigen en de recovery verpleegkundige Leen. Ik wil ook de Office dames bedenken, om mij telkens verder te helpen aan de telefoon en de dag van de ingreep zelf. Op 18 januari heb ik een final check up bij Dokter Danau. Ik ga die dag meteen ook een datum vastleggen voor mijn tweede ingreep !!! Dank u wel Belgian Beauty Clinic !

  Ann

 • Ik ben super tevreden! Heel goede nazorg en goede uitleg gekregen van dr. Verdonck en de super verpleegsters! Top team!

  Melissa

 • Wat een TOP kliniek! Na jaren twijfelen, maakte ik de stap om een borstvergroting te laten uitvoeren door Dr. Verdonck. Bij de eerste consultatie kreeg ik al het gevoel dat ik voor de juiste kliniek en zo ook dus de dokter had gekozen. En ja hoor, wat ben ik SUPER blij met het resultaat! Het heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven en krijg complimenten over hoe natuurlijk het eruit ziet. Heel veel dank aan Dr. Verdonck en zijn fantastisch team!

  Avelien

 • Borstlift met borstimplantaten Gracieuze wals, een beetje aarzelend ging ik binnen maar dankzij de erg warme ontvangst van de verpleegkundigen en de duidelijke uitleg van de dokter over wat wel en niet kan was ik snel gerustgesteld. De anesthesist heeft me met veel zorg in slaap gedaan en ben na de operatie happy en gezond ontwaakt. Ik geniet nog elke dag van het resultaat, bedankt dokter Van Zele, dokter Merhai , VK Inge en Anke! Veel liefs Ghislaine

  Ghislaine

 • Laserontharing onderbenen & oksels: Supertevreden! Je laten ontharen bij Stephanie is zoals een momentje nemen voor jezelf; je ligt/zit zeer comfortabel, de procedure is pijnloos - mede dankzij het feit dat het lasertoestel ook koude 'lucht' produceert wat zeer aangenaam voelt op de huid - en het gaat enorm snel; kortom ik zou het iedereen aanraden!

  Stefanie

 • Zeer vriendelijk. Haren voelen sterker aan en vallen minder uit.

  Anita
  PRP

 • Tijdens eerste consult heel duidelijke info. Mogelijkheid tot vragen. Dag van de operatie zeer goede begeleiding en super vriendelijk team !

  Emily
  borstvergroting

 • Borstvergroting gehad. Super lieve goede en deskundige mensen. Niets is teveel, kan altijd bellen.

  Thea
  borstvergroting

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

Ervaringen

Alle ervaringen

Laserontharing onderbenen & oksels: Supertevreden! Je laten ontharen bij Stephanie is zoals een momentje nemen voor jezelf; je ligt/zit zeer comfortabel, de procedure is pijnloos - mede dankzij het feit dat het lasertoestel ook koude 'lucht' produceert wat zeer aangenaam voelt op de huid - en het ...

Stefanie

Alle ervaringen