plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Sluit

Deel jouw ervaring

Familienaam*

Voornaam*

E-mailadres*

Mijn ervaring*

Jouw score

Afbeelding

Upload

Optioneel

Video (YouTube link)

Optioneel

 

Verstuur

Je gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd.

 • Na heel veel jaren pijn door te strakke bh's, wijde kleding en helemaal niet blij met me zelfbeeld. Ik zelf had geen klieren en weinig vetweefsel waardoor mijn bh altijd omhoog schoof. Heb ik na 3 kids en veel jaren twijfelen besloten voor een borstvergroting bij Belgian Beauty Clinic. Ben nu 6 mnd po en wat een fijne verpleegsters en dokter, je kan zelfs appen op zondag en de dokter belt je nog laat in de avond op om je gerust te stellen! Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd en vind het nu heerlijk om te gaan zwemmen met mijn kinderen. Deze clinic is echt de beste❤️

  Diana

 • Heb 2 jaar getwijfeld maar dokter verdonck heeft me op men gemak gesteld. Had een kleine A en wilde naturel geen opgezette borsten . Ben zo blij ermee hij heeft echt het juiste gedaan. Zeker niet twijfelen zoals ik gedaan heb maar doen . Dikke dank u wel dr verdock

  sofie

 • Ondertussen 11 weken geleden door Dr. Verdonck een borstvergroting laten doen. Super tevreden over het resultaat. Super opvolging 24/24-7/7 beschikbaar waar ik op zondag eens gebruik heb van gemaakt. Alles met een glimlach. Op 8 weken al eens foto verzonden maar vergeten voor en na te posten waar velen onder jullie wel achter zoeken. Kijk met veel verwachting naar de zomer! Bedankt super team!

  Dominique

 • Een half jaar geleden borstvergroting laten doen bij Dr. Verdonck. Ik ben echt mega tevreden en zo aangenaam verrast van het resultaat! Ik ben zo goed door het traject heen geholpen met dank aan alle lieve verpleegkundige van Belgian Beauty Clinic! Eindelijk kan ik me volledig vrouw voelen, ik had het veel eerder moeten laten doen!

  Yannice

 • 8 weken geleden een borstvergroting laten doen door Dr.Verdonck en wat een mooi resultaat nu al. Altijd heel onzeker geweest over mijn kleine boobs. Kijk al uit naar de zomer! Jullie hebben me zo veel zelfvertrouwen gegeven! Top team!

  Dominique

 • Na 8 jaar twijfelen, nadenken en zoeken naar een goede kliniek, is het gebeurd. Eindelijk de stap gezet voor een borstvergroting te laten doen. Naar mijn mening dan ook door de beste kliniek van België. Verdonck kijkt echt naar wat gezond is, haalbaar is en in proportie is met je lichaam. Over het personeel kan ik ook alleen maar vol lof spreken, ze zijn super vriendelijk, behulpzaam en volgen na de operatie ook zeer goed op. Na jaren lang mezelf slecht gevoeld te hebben, minderwaardig en eerder een jonge dan een vrouw te voelen, kan ik eindelijk vol trots in de spiegel kijken en van ‘mezelf houden’. Bedankt aan heel BBC!

  Caitlin

 • Heel tevreden.Super vriendelijke mensen.Staan altijd klaar om naar je te luisteren als je vragen hebt.TOP

  Sylvia

 • Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 4 maanden geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, fantastisch! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook na de ingreep voor het hersel de nodige begeleiding & ondersteuning gekregen😀 Dankjewel Belgian Beauty Clinic 🙏

  Peggy

 • Fantastisch!!! Geen woorden voor. Niet twijfelen, gewoon doen!! Ik schaamde mij al heel mijn leven over mijn te kleine borsten. Nu ben ik iedere dag zo gelukkig. Het is echt heel professioneel gedaan. Mijn wens is vervuld. Het is perfect zoals ik wou. Dokter verdonck en zijn team zijn fantastisch!!!


 • Na de geboorte van mijn twee zoontjes, was ik enorm onzeker over mijn buik. Hij was niet dik, maar ik stoorde me toch aan dat beetje ‘lossere vel’ dat ik overgehouden had na mijn twee zwangerschappen. Omdat dokter Verdonk enkele jaren geleden ook mijn borsten onderhanden had genomen, besloot ik op consult te gaan bij de Belgian Beauty Clinic om mijn opties te bekijken. WAT EEN TOPPERS DAAR! Ik voelde me bij het binnen komen in de balie meteen thuis en na het eerlijke gesprek met dokter De Roeck besloot ik om de stap te zetten. Elk consult, de voorafgaande opvolging via mail ,de dag van de operatie, de moment voor de anesthesie in de operatiekamer, het ontwaken in de recovery en alle bezorgde telefoontjes die volgende na de grote dag, waren gevuld met lieve woorden en gemeende bezorgdheid. Stuk voor stuk mensen met passie en kennis voor hun job. Het is nu nog afwachten tot het resultaat maar dankzij de goede zorgen van deze kanjers ben ik er zeker van dat het prachtig zal worden! Dank jullie wel team BB,wat een toppers zijn jullie❤️

  Stefanie

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

Ervaringen

Alle ervaringen

Heel vriendelijk, toegankelijk, geruststellend! Ik ben 200% tevreden! Heel veel vertrouwen in de arts die enorm luistert en doet wat past zonder te overdrijven.

Annelies
borstvergroting

Alle ervaringen