plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Sluit

Deel jouw ervaring

Familienaam*

Voornaam*

E-mailadres*

Mijn ervaring*

Jouw score

Afbeelding

Upload

Optioneel

Video (YouTube link)

Optioneel

 

Verstuur

Je gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd.

 • Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 1 jaar geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, voel er zeer gelukkig mee! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier mijn voor en na foto!

  Lisa

 • Twee jaar geleden bij Dr Verdonck geweest voor een borstvergroting en super tevreden met het resultaat! Voel me nu veel zekerder van mezelf en ik zou het iedereen aanraden bij deze super fijne kliniek!

  Suzan

 • Ik ben hier met open armen ontvangen! Ik had hier het gevoel van in een wellness te zitten, beter kon het niet, een dikke 10 op 10!!! Dank u voor de goede zorgen!

  Sharona
  Borstvergroting

 • Hele vriendelijke mensen, super service en altijd bereikbaar. Bij operatie werd ik heel goed opgevolgd en iedereen was heel behulpzaam. Ik ben heel tevreden van het resultaat en kan de kliniek alleen maar aanraden.

  Anoniem
  Borstvergroting

 • Zeker niet twijfelen om op consult gesprek te komen, dan Ben je meteen overtuigd.

  Jessica
  Borstvergroting

 • Hele fijne arts met prachtig resultaat. ook hele fijne service van de kliniek.

  Lotte
  Borstvergroting

 • Super blij en had ik de stap maar veel vroeger genomen . Dr Verdonck super ,het intakegesprek stelde me dadelijk gerust . De dag zelf zo lief ontvangen door Indra . En vooral de nazorg, je wordt super opgevolgd en kan steeds terecht voor vragen. Jullie hebben me zoveel zelfvertrouwen gegeven. Bedankt Top Team 💖

  Manuela

 • Super ervaring gehad met zowel de kliniek, chirurg en operatie. Vanaf ik de kliniek binnenkwam direct een goed gevoel. Vriendelijk onthaal, warme sfeer en een hartelijk welkom door de chirurg. Tijdens het eerste gesprek zo op mijn gemak gesteld geweest en totaal niet het gevoel dat er geoordeeld werd. Nadien was mijn keuze rap gemaakt en heb ik de operatie ingepland. De operatie verliep zonder complicaties en de verpleging was super bij het ontwaken. Zo zorgzaam en vriendelijk en vooral geduldig. Geen puntje van kritiek mogelijk. Nu vier maanden verder voel ik me zo zelfzeker. De litteken zijn nu al praktisch onzichtbaar en ze voelen heel natuurlijk aan.

  Joyce

 • Van het begin tot het einde heel vriendelijk en deskundig ontvangen. Makkelijk bereikbaar bij vragen en super tevreden met het resultaat.


  Borstvergroting

 • Heel tevreden over de behandeling en zeker over de opvolging van de behandeling. Ook steeds telefonisch bereikbaar 24/7 en dit geeft een heel veilig gevoel. Ook wordt er de dag erna zelf opgebeld om te vragen hoe het met je gaat. Wat ik echt heel fijn vond.

  Elisabeth
  Borstvergroting

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

plastische chirurgie gezichtsbehandeling laserbehandelingen huidverbeterende behandelingen fillers

Ervaringen

Alle ervaringen

Persoonlijke, vriendelijke aanpak Goede opvolging achteraf Zeer nette en aangename kliniek waarbij men geen ziekenhuisgevoel heeft.

Laura
Borstvergroting

Alle ervaringen