Fillers

Storende lijntjes in je gezicht subtiel wegwerken? Met fillers geef je jezelf onmiddellijk een verfrissende verjongingskuur.

Fillers: een natuurlijke oplossing voor volumeverlies door veroudering

Wil je op een veilige en natuurlijke manier iets doen aan de rimpeltjes in je gezichtshuid of je handen? Of wil je vollere lippen die natuurlijk ogen zonder kunstmatige opvulmiddelen? ‘Fillers’ is een verzamelnaam voor natuurlijke producten die worden gebruikt om opnieuw volume te geven aan verzwakte delen van de huid of lippen en om oppervlakkige tot diepe rimpels op te vullen en zodoende te verzachten. Zo bestaan er onder meer kaaklijn-fillers, fillers voor rond de ogen, lipfillers enzovoort. Door de behandeling na enkele maanden te herhalen, behoud je steeds een jonge huid, zonder nadelig effect op je gezondheid!

Fillers voor een gezonde, jongere uitstraling van je gelaat

Vraag je je af of fillers een interessante manier zijn om jouw gezichtshuid te verjongen? Gezichtsfillers zijn een populaire manier om de neus(lippen)plooi te verzachten, maar kunnen ook efficiënt worden gebruikt voor het wegwerken van rokerslijntjes, wangrimpels en hangende mondhoeken (ook bekend als marionetlijntjes).

1152fillers.jpg

Daarnaast zijn fillers ook zeer geschikt om natuurlijke, vollere lippen te creëren of voor een subtiele lift van de jukbeenderen zorgen. Plan zeker eens een vrijblijvende consultatie in één van onze praktijken voor een persoonlijk en sluitend advies voor je lipvergroting of andere behandeling met fillers!

1171fillers3.jpg

Jongere handen dankzij fillers

Je hebt vast al gehoord van facelifts en andere huidverjongende gezichtsbehandelingen, maar terwijl je gelaat er nog steeds (of opnieuw) jong en fris uitziet, verraden je handen vaak alsnog je leeftijd. Door het dunner worden van de huid, worden je botten eronder beter zichtbaar, wat door veel mensen als storend wordt bevonden. Ook hier zijn fillers echter een oplossing. Door je handen met fillers te laten behandelen (eventueel gecombineerd met PRP), wordt je huid gevoed en zal deze er terug voller en jeugdiger uitzien.

Hoeveel kost een behandeling met fillers?

Fillers (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 300

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

Op zoek naar informatie over  andere gezichtbehandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda