huidproblemen huidproblemen behandelen huidproblemen in het gezicht huidproblemen gezicht acné

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Huidproblemen

Scheelt er wat aan je huid en voel je je daardoor minder goed in je vel? Kies voor een professionele behandeling van je huidproblemen en gun jezelf een boost van je zelfvertrouwen.

Last van huidproblemen? Blijf niet bij de pakken zitten!

Heb je last van eczeem, uitgezette bloedvaatjes in het gezicht (couperose), pigmentvlekjes, acné of littekens (als gevolg van acné)? Laat het hoofd niet hangen! Dankzij een wetenschappelijk gefundeerde aanpak kunnen onze gespecialiseerde therapeuten elk van deze huidproblemen effectief behandelen. We gebruiken geen lapmiddeltjes, maar pakken het probleem aan bij de kern, voor een grondig en langdurig resultaat. Je zal je afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan!

 

Maak nu een afspraak! 

Les problèmes de peau gênants peuvent aujourd'hui être traités grâce à différentes techniques laser.

Gewicht verloren? Wij helpen je een handje met de laatste huidproblemen

Ben je recent gewicht verloren of heb je een liposculptuur laten uitvoeren? Door de beperkte elasticiteit van je huid is het mogelijk dat je na al je inspanningen nog steeds blijft zitten met striemen, een slappe huid, cellulitis of andere huidproblemen. In dat geval is het goed om te weten dat deze vervelende huidproblemen vandaag de dag met verschillende lasertechnieken goed te behandelen zijn. Onze huidspecialisten bekijken graag met jou welke behandeling geschikt is voor jouw huid en verwachtingen.

Il est tout à fait normal de vouloir faire disparaître vos rides, perte de volume, rougeurs et autres problèmes de peau.

Fotona 4D: de meest efficiënte behandeling van huidproblemen in het gezicht

Word je stilaan een jaartje ouder, en is dat af te lezen aan je gezicht? Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar daarom niet onomkeerbaar. Het is heel normaal dat je rimpels, volumeverlies, rode vlekjes en andere huidproblemen graag nog wat onderdrukt. Veel mensen kiezen daarom voor een laserbehandeling, en meer specifiek voor een Fotona 4D-behandeling, om opnieuw een mooie en strakkere huid te krijgen. Meer over het verloop van deze niet-chirurgische behandeling vind je via deze link.

Ook ongewenste haargroei in het gezicht of elders op het lichaam kan met een laserbehandeling effectief, pijnloos en definitief worden aangepakt. Onze artsen zijn speciaal voor deze technieken opgeleid, en hebben in onze uitzonderlijk goed uitgeruste kliniek in Diest alles bij de hand om je haartjes en huidproblemen vlot en in het grootste comfort te behandelen.

 

 

Hoeveel kost een behandeling van huidproblemen?

Behandeling huidproblemen (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 40 tot € 400

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere laserbehandelingen? Via de volgende link vind je alles over onze ontharingsbehandelingen.

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

huidproblemen huidproblemen behandelen huidproblemen in het gezicht huidproblemen gezicht acné

Ervaringen

Alle ervaringen

Zeer vriendelijke personeel, super goede service, goed advies en ik ben heel blij over mijn behandeling.

Evelien
Borstvergroting

Alle ervaringen