De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Fotona 4D, een natuurlijke laser-facelift.

 

Een Fotona 4D laserbehandeling is een combinatie van verschillende, niet-invasieve laserbehandelingen die zorgen voor collageen stimulatie.Deze behandeling zorgt voor huidverstrakking en volume toename waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Wat is een Fotona 4D laser facelift?

 

Om te beginnen een klein woordje uitleg over de laser zelf:

 

Fotona is een merk van lasers dat verschillende soorten lasers aanbiedt. In de Belgian Beauty Clinic hebben wij de Fotona SP Dynamis, deze werkt met 2 golflengtes ("wavelenghts") waardoor je verschillende soorten behandelingen kan uitvoeren én combineren. Deze golflengtes zijn Nd:Yag en Er:Yag. 

 


 

 Op de foto kan je de verschillende soorten golflenges zien op een huiddoorsnede.

Nd:Yag kan diep in de huidlaag dringen, wat ideaal is voor collageen stimulatie, vaatproblemen, huidverstrakking,.. .

 

Er:Yag blijft aan de oppervlakte, wat perfect kan ingezet worden voor ablatieve en fractionele laserbehandelingen (de zogenoemde laserpeelings) en zo grove poriën, littekens en imperfecties aanpakt.  

 

De behandeling bestaat uit 3 tot 4 sessies met een interval van 4 weken tussen elke sessie. 
Voor en na foto na 1 sessie laser-facelift

Wat na een Fotona 4D laserfacelift?

 

 

De hele behandeling (van installatie, verdovende zalf aanbrengen, behandelen en nazorg) neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Na de behandeling, afhankelijk van de intensiteit van de laatste stap (de laserpeeling) kan de huid 2 tot 5 dagen rood zien. Zwelling kan optreden op dag 2, maar verdwijnt in principe de dagen nadien. Je kan verwachten dat je na 5 tot 7 dagen volledig hersteld bent. Gedurende deze periode smeer je een zalf, die je voorgeschreven krijft van de lasertherapeute.

 

Belangrijk om weten is dat je 4 weken voor én 4 weken na elke laserbehandeling niet in de zon mag komen. Dit wilt dus zeggen dat we deze behandeling quasi niet uitvoeren in de late lente of zomer, en hou je hier best ook rekening mee als je een (zon)vakantie inboekt.

 

Hoeveel kost een Fotona 4D laserfacelift?

 

Fotona 4D (per sessie)                       350€

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro inclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

 

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken.

 

Boek online 

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 


Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik ben hier met open armen ontvangen! Ik had hier het gevoel van in een wellness te zitten, beter kon het niet, een dikke 10 op 10!!! Dank u voor de goede zorgen!

Sharona
Borstvergroting

Alle ervaringen