laserbehandelingen laserbehandeling Laserbehandeling acne lasertherapie Laser ontharen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Laserbehandelingen

Last van acné, striemen, littekens, pigmentvlekken, intieme problemen of vervelende haargroei? Met een laserbehandeling los je deze ergernissen snel en pijnloos op!

Laserbehandelingen van striemen en littekens

Wist je dat littekens en striemen niet helemaal onomkeerbaar zijn? Gezonde voeding, sporten of crèmes kunnen deze beschadigingen van je huid helaas niet herstellen, maar een laserbehandeling met een moderne, krachtige laser biedt wel een oplossing. Ook hardnekkige acné kan eenvoudig en volledig pijnloos aangepakt worden door middel van lasertherapie. Daarnaast is pigmentvlekken laseren een behandeling die we regelmatig uitvoeren.

 

Maak een afspraak in één van onze praktijken en we bekijken samen hoe we jou met een laserbehandeling kunnen helpen. Je wordt begeleid en behandeld door een specialist die een extra opleiding genoot voor dit soort laserbehandelingen.

Ga voor permanente ontharing door laserbehandeling.

Laserbehandelingen voor het behandelen van stress-urine incontinentie en vaginaverstrakking

 

Een nieuwe innovatieve lasertechniek in de intieme zone helpt je komaf te maken met vervelende problemen, zoals urineverlies en vaginale laxiteit na een bevalling.

Laserbehandelingen tegen rimpels

Heb je last van rimpels, maar zie je een chirurgische ingreep niet zitten? Een populaire nieuwe techniek is het fotona 4D-laserliften: een facelift in vier stappen, waarbij de textuur en stevigheid van de huid wordt verbeterd langs de buitenkant én de binnenkant van het gezicht.

 

4D-laserbehandelingen beginnen met een pijnloze, binnensmondse laserbehandeling, die rimpels rond de mond en kin verzacht. Vervolgens wordt de huid langs de buitenkant behandeld met laser. Door verwarming wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en zo de elasticiteit van de huid verhoogd. Tot slot worden dode huidcellen verwijderd door middel van peeling, waardoor de huid weer helemaal fris en egaal oogt.

4D-laserbehandelingen beginnen met een pijnloze, binnensmondse laserbehandeling, die rimpels rond de mond en kin verzacht.

Permanente ontharing door laserbehandeling

Ben je het beu om je benen te scheren of je bikinilijn te (laten) epileren? Of ben je als man gegeneerd over het haar op je rug of borst? Ook voor ontharing bieden laserbehandelingen een oplossing! Na zes à acht pijnloze laserbehandelingen ben je definitief van je ongewenste haargroei verlost! Laser ontharen is niet voor niets bijzonder populair bij jonge vrouwen én mannen.

 

Hoeveel kost een laserbehandeling?

De prijs wordt besproken tijdens een eerste intakegesprek. De prijs hangt af van de zone, type behandeling en de duurtijd. De prijs (inclusief behandeling en nazorg) varieert van € 40 tot € 400 per behandeling

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere behandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

 

 

 

Neem ook zeker een kijkje op onze webshop !

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

laserbehandelingen laserbehandeling Laserbehandeling acne lasertherapie Laser ontharen

Ervaringen

Alle ervaringen

Zes weken geleden heb ik een liposuctie laten uitvoeren bij Dokter Danau en zijn team. Deze operatie heeft mijn leven veranderd. Mijn figuur is , na zes weken, al zodanig verbeterd, dat ik mezelf constant afvraag , waarom ik dit niet eerder heb laten doen !!! Ik bedank dokter Danau voor zijn profess ...

Ann

Alle ervaringen