neuscorrectie neuscorrecties neuscorrectie met fillers scheve neus plastische chirurgen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Neuscorrectie

Niet tevreden over de vorm of grootte van je neus? Kan je slecht ademhalen? Dankzij een neuscorrectie is je ergernis verleden tijd.

Adem vrij en leef vrij, dankzij een neuscorrectie

Er zijn verschillende redenen om een neuscorrectie te overwegen. Sommige mensen zijn ontevreden over de vorm, de grootte of de breedte van hun neus, of hebben een scheve neus, en ondervinden hierdoor een sociaal nadeel of verlies van zelfvertrouwen. Maar ook als je te kampen hebt met ademhalingsproblemen kan een neuscorrectie soelaas bieden. Na een consultatie met onze specialisten weet je of een neuscorrectie de oplossing kan zijn voor je probleem, en hoe je nieuwe neus en uitstraling eruit kunnen zien.

Prinzipielle kann sich jede gesunde Frau/jeder gesunde Mann einer Nasenkorrektur unterziehen.

Kom ik in aanmerking voor een neuscorrectie?

Een neuscorrectie is een operatie waarbij de neus zowel uitwendig als inwendig kan worden aangepast. Maak gerust een afspraak met één van onze specialisten om meer te weten te komen. Elke man of vrouw die gezond is, komt in principe in aanmerking voor een neuscorrectie. Welke ingreep je nodig hebt (een operatieve neuscorrectie, een neuscorrectie met fillers …) is heel individueel. Je begeleidende arts zal daarom een aanpak op maat voorstellen.

Es ist sehr wichtig, dass Ihre Nasenkorrektur sorgfältig und von kompetenten Chirurgen durchgeführt wird.

Een neuscorrectie door specialisten

Je neus is een fijn en essentieel orgaan. Het is daarom heel belangrijk dat je neuscorrectie zorgvuldig wordt uitgevoerd, door bekwame chirurgen met kennis van zaken. Daarom werken we bij Belgian Beauty Clinic uitsluitend samen met gediplomeerde plastische chirurgen die in neuscorrecties gespecialiseerd zijn en er veel ervaring mee hebben. Onze specialisten behoren tot de beste van de Benelux.

 

Hoeveel kost een neuscorrectie?

Neuscorrectie (incl. opname, chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 2769*

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via deze links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

neuscorrectie neuscorrecties neuscorrectie met fillers scheve neus plastische chirurgen

Ervaringen

Alle ervaringen

Van het begin tot het einde heel vriendelijk en deskundig ontvangen. Makkelijk bereikbaar bij vragen en super tevreden met het resultaat.


Borstvergroting

Alle ervaringen