ontharing permanente ontharing laserontharing ontharing met laser ontharing laser

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Ontharing

Stel je voor: je nooit meer hoeven scheren! Dankzij moderne lasertechnieken is permanente ontharing vandaag niet meer enkel een droom.

Permanente ontharing: dat is levenslang genieten

Iedereen wil netjes geschoren door het leven gaan, maar je benen, oksels, bovenlip of bikinilijn ontharen is vaak een heel gedoe, dat over de jaren heen handenvol tijd en geld kost. Dankzij de geavanceerde techniek van laserontharing is het nu mogelijk om al dat werk voorgoed achter je te laten. Bovendien is haar laseren volledig pijnloos. Zeg dus maar dag tegen sneetjes en pijnlijke epilatiestrips!

 

Zo gaat je ontharing met de laser in zijn werk

Benieuwd wat een laserontharing juist inhoudt? De behandeling bestaat erin dat onze ontharingsspecialisten met een fijne, maar krachtige laser aan de slag gaan om de haarworteltjes te vernietigen die ervoor zorgen dat je haartjes telkens terug groeien.

Permanente Haarentfernung: lebenslänglicher Genuss

Deze minutieuze ontharing moet zo’n 6 à 8 keer herhaald worden, omdat enkel haartjes in de ‘actieve fase’ (waarin de haarwortelcellen haar aanmaken) definitief kunnen worden verwijderd. Tussen elke behandeling wordt een rustperiode voorzien van 6 tot 12 weken, afhankelijk van de behandelde zones. Wacht dus niet te lang voor je eerste afspraak als je bijvoorbeeld tegen de zomer klaar wil zijn.

Permanente Haarentfernung ist sowohl bei Männern als auch bei Frauen beliebt, da sie auf lange Sicht großen Komfort bietet.

Definitieve ontharing voor mannen

Heb je als man last van teveel borst- of rughaar, of wil je de haartjes in je oksels of op je schouders voor eens en voor altijd laten verwijderen? Permanente ontharing is bij zowel dames als heren populair, omdat het op termijn een groot gemak oplevert.

Goed om te weten bij een laserontharing

Omdat de laser de haarfollikels vernietigt, is het dus belangrijk dat deze nog aanwezig zijn: daarom is het nodig dat je vanaf 6 weken voor de start van jouw laserontharing niet meer waxt, epileert. Met andere woorden: scheren is de boodschap, doe dit liefst zo kort mogelijk voor elke behandeling (bijvoorbeeld op de dag van de laserontharing), zodat de haartjes zo kort mogelijk zijn.

 

Verder is het af te raden om een laserontharing uit te voeren in periodes met veel zon en UV-stralen, omdat je dan risico hebt op lelijke bruine pigmentplekken. Vier weken voor én vier weken na elke behandeling is het een must om uit de zon te blijven. Daarom wordt bijvoorbeeld een gelaat niet behandeld in de zomerperiode. Hou hier ook rekening mee als je een vakantie boekt later op het jaar! Zones die niet bloot gesteld worden aan de zon kunnen uiteraard wel het hele jaar door gedaan worden (denk aan oksels/bikini).

Hoeveel kost een laserontharing?

Ontharing (inclusief behandeling en nazorg)                         vanaf € 40 tot € 400 per behandeling.

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro en schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken.

 

Boek online 

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere laserbehandelingen? Via de volgende link vind je alles over onze behandelingen van huidproblemen (acné, couperose, huidvlekjes, littekens, huidveroudering …).

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

ontharing permanente ontharing laserontharing ontharing met laser ontharing laser

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik heb heel lang getwijfeld om een borstvergroting te laten doen. In 2021 voor het eerst op consultatie geweest bij Dr. Verdonck en heb dit lang laten bezinken. Uiteindelijk toch de beslissing genomen en begin dit jaar de ingreep ondergaan. Dit was de beste beslissing die ik kon nemen, ik ben supe ...

Anoniem

Alle ervaringen