De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

U bent in goede handen

 

Elke behandeling binnen Belgian Beauty Clinic wordt uitgevoerd door ervaren professionals, die de absolute top zijn in hun werkgebied. Elkeen heeft zijn eigen focus en gespecialiseerd werkgebied. Ontdek ons team!

Dr. Kristoff Verdonck

- Plastisch chirurg -


 

Dr. Kristoff Verdonck studeerde in 2003 af met grootste onderscheiding in de geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn opleiding bekwaamde hij zich intensief verder in de Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde aan de VUB waar hij in 2009 zijn titel verwierf als Plastisch Chirurg.

 

Dr. Verdonck is actief lid en tevens mede-founder van diverse gespecialiseerde (internationale) vakgroepen. Hij is een graag geziene spreker op congressen en publiceert bovendien geregeld wetenschappelijk relevante artikels. Om up-to-date te blijven met de meest innoverende technieken, schoolt hij zich voortdurend bij.

 

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

 

Dr. Verdonck won onlangs zelf nog een gerenommerde internationale wedstrijd waar hij door een professionele jury als beste borstchirurg werd verkozen uit 450 plastisch chirurgen. In de categorie borstvergrotingen was hij winnaar met beste operatietechniek, kleinste litteken en de mooiste resultaten.

Dr. Verdonck Kristoff
Dr. Verdonck Kristoff

Dr. Dirk Van Zele

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Van Zele heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg volbracht met grote onderscheiding aan het UZ Luik.
Hij werkte aansluitend als voltijds staflid gedurende 2 jaar aan de dienst plastische heelkunde en brandwondecentrum, waar hij voornamelijk microchirurgische reconstructieve heelkunde uitvoerde ter hoogte van de borst- en kaakregio.

 

 

Sinds een 10tal jaar werkt Dr Van Zele in de privésector en specialiseerde zich meer op esthetische chirurgie. Esthetische borstchirurgie samen met liposuctie, buikwandcorrecties en facelifts ( SUBSMAS techniek) maken het overgrote deel uit van zijn activiteit.

 

Patiënten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.
Dr. Dirk Van Zele

Dr. Lynn De Roeck

 

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Lynn De Roeck is sinds 2014 Master in de Geneeskunde, waar ze aan de Universiteit Antwerpen summa cum lauda afstudeerde. In 2020 studeerde Dr. De Roeck af als plastisch en reconstructief chirurg aan de Universiteit Antwerpen. Vervolgens vervolmaakte ze haar opleiding met een microvascular fellowship te Londen, in het gerenommeerde Royal Marsden Hospital.

 

Dr. De Roeck bekwaamde zich zowel in de algemene plastische heelkunde, waaronder de behandeling van huidtumoren, bodycontouring chirurgie en borstheelkunde, als in de reconstructieve chirurgie zoals borst- en onderste lidmaatreconstructies.

 

Je kan bij haar terecht voor borstchirurgie (borstvergroting/borstlifting), bodycontouring (liposuctie en lipofilling), aangezichtschirurgie (facelift) en vaginacorrecties.

 

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.
Dr. Lynn De Roeck

Dr. Anne-Sophie Vanschoonbeek

 

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Anne- Sophie Vanschoonbeek behaalde haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 2011 (magna cum laude).  

Nadien specialiseerde zij zich in de plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie in al zijn aspecten in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven.

Dr. Anne-Sophie Vanschoonbeek is erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en is lid van de Royal Belgian Society of Plastic Surgery (RBSPS).

 

Zij heeft een bijzondere interesse in het uitvoeren van borstchirurgie.  Correctie van te zware borsten,  correctie van volumeverlies na zwangerschap of vermagering, of wens naar vergroting of versteviging behoren tot haar expertise. Daarnaast specialiseerde zich in het uitvoeren van autologe borstreconstructies door middel van microchirurgische technieken.

 

Door haar passie voor esthetiek heeft zij zich verder gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidchirurgie en niet-chirurgische behandelingen (antirimpelbehandelingfillerbehandeling) van het aangezicht.

 

Dr. Vanschoonbeek hecht erg veel belang aan een goede arts-patiënt relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

U kan in onze kliniek, in alle discretie, bij haar terecht met vragen omtrent een eventuele schaamlipcorrectie.

 

Uiteraard behoort ook behandeling van huidletsels en huidtumoren tot haar dagelijkse praktijk.


Dr. Jo Peeters

- Esthetisch arts -

Dr. Jo Peeters studeerde in 1992 cum laude af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de genees-, heel- en verloskunde, waarna hij zijn eigen huisartsenpraktijk opstartte.

 

Sinds 2004 specialiseert Dr. Peeters zich actief verder in de esthetische geneeskunde. Door voortdurend in binnen- als buitenland deel te nemen aan opleidingen, blijft hij up-to-date van de meest innovatieve behandelingen in de esthetische geneeskunde.

 

Deze European Master in esthetische & anti-aging geneeskunde heeft een speciale interesse in injectables, fillers en antirimpelbehandelingen.


Enthousiasme, professionaliteit en een persoonlijke coaching van elke patient zijn voor hem essentieel in de aanpak van deze behandelingen.


Dr. Jo Peeters

Dr. Didier Jehin

- Esthetisch arts -

 

Dr. Didier Jehin studeerde in 1988 af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de geneeskunde.

 

Sinds meer dan 25 jaar specialiseert hij zich in de esthetische geneeskunde, waar hij uitblinkt in een waaier van behandelingen zoals draadjeslifts, fillers, antirimpelbehandelingen en injectables in behandeling tegen vaginisme, hoofdpijn of overmatig transpireren. Daarnaast specialiseert hij zich in bodycontouring, met name liposuctie en lipofilling.

 

In samenspraak overloopt Dr. Jehin jouw optimale behandeling, die eventueel al onmiddellijk kan plaatsvinden tijdens de eerste consultatie.

Dr. Didier Jehin

Dr. Witold Waskiewicz

- Plastisch Chirurg -

 

Dr. Witold Waskiewicz behaalde zijn diploma voor plastische chirurgie aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Hij verdiepte zijn kennis en vaardigheid in microchrurgie in Parijs.

Hij is bijzonder kundig in het vakgebied rhinoplastie (neuscorrectie) en faciale cosmetische ingrepen. Ook borstcorrecties (borstvergrotingen, borstreducties en borstlifts) behoren tot zijn specialisatie.

 

Dr. Waskiewicz spreekt Frans, Engels en Pools.

Dr. Witold Waskiewicz

Dr. Marlon Merhai

- Anesthesist -

Dr. Marlon Merhai studeerde in 1989 af aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de geneeskunde.

Na zijn opleiding bekwaamde Dr. Merhai zich verder in de Anesthesiologie aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij in 1996 zijn titel verwierf als Anesthesist. Bijkomend behaalde hij het Belgische interuniversitaire diploma Intensive Care Geneeskunde.

 

Dr. Merhai is actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA), de European Society of Anaesthesiology and Intensive Care (ESAIC) en de American Society of Anesthesiologists (ASA).

 

Sinds 2017 is Dr. Merhai een gewaardeerd lid in ons team, waar hij een essentiële rol op zich neemt. De anesthesist waakt tijdens uw ingreep over de bescherming en stabilisatie van de vitale functies van uw lichaam. Hij staat als specialist tijdens en na uw ingreep o.a. in voor de verdoving en pijncontrole.

 

“Elke patiënt benaderen alsof jij zelf de patiënt bent” is Dr. Merhai’s visie die we steeds in de praktijk toepassen.

Dr. Marlon Merhai

Dr. Saskia Vanden Eynde

- Anesthesist -

 


Dr. Saskia Vanden Eynde

Dr. Maurizio Tosi

 

- Anesthesist -

Dr. Maurizio Tosi

Onze medewerkers

Anke - Medical management assistant & verpleegkundige
Ilona - Management assistant
Indra - Office manager
Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialiste
Inge - Operatiezaalverpleegkundige
Leen - Recoveryverpleegkundige
Melina - Hygiëniste
Nenita - Hygiëniste
Sofie - Legal & finance
Veronique - Anesthesieverpleegkundige
Stéphanie - Zaakvoerder, verpleegkundige & laserspecialiste

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Na heel veel jaren pijn door te strakke bh's, wijde kleding en helemaal niet blij met me zelfbeeld. Ik zelf had geen klieren en weinig vetweefsel waardoor mijn bh altijd omhoog schoof. Heb ik na 3 kids en veel jaren twijfelen besloten voor een borstvergroting bij Belgian Beauty Clinic. Ben nu 6 mnd ...

Diana

Alle ervaringen