De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

U bent in goede handen

 

Elke behandeling binnen Belgian Beauty Clinic wordt uitgevoerd door ervaren professionals, die de absolute top zijn in hun werkgebied. Elkeen heeft zijn eigen focus en gespecialiseerd werkgebied. Ontdek ons team!

Dr. Kristoff Verdonck

- Plastisch chirurg -


 

Dr. Kristoff Verdonck studeerde in 2003 af met grootste onderscheiding in de geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn opleiding bekwaamde hij zich intensief verder in de Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde aan de VUB waar hij in 2009 zijn titel verwierf als Plastisch Chirurg.

 

Dr. Verdonck is actief lid en tevens mede-founder van diverse gespecialiseerde (internationale) vakgroepen. Hij is een graag geziene spreker op congressen en publiceert bovendien geregeld wetenschappelijk relevante artikels. Om up-to-date te blijven met de meest innoverende technieken, schoolt hij zich voortdurend bij.

 

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

 

Dr. Verdonck won onlangs zelf nog een gerenommerde internationale wedstrijd waar hij door een professionele jury als beste borstchirurg werd verkozen uit 450 plastisch chirurgen. In de categorie borstvergrotingen was hij winnaar met beste operatietechniek, kleinste litteken en de mooiste resultaten.

Dr. Verdonck Kristoff
Dr. Verdonck Kristoff

Dr. Dirk Van Zele

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Van Zele heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg volbracht met grote onderscheiding aan het UZ Luik.
Hij werkte aansluitend als voltijds staflid gedurende 2 jaar aan de dienst plastische heelkunde en brandwondecentrum, waar hij voornamelijk microchirurgische reconstructieve heelkunde uitvoerde ter hoogte van de borst- en kaakregio.

 

 

Sinds een 10tal jaar werkt Dr Van Zele in de privésector en specialiseerde zich meer op esthetische chirurgie. Esthetische borstchirurgie samen met liposuctie, buikwandcorrecties en facelifts ( SUBSMAS techniek) maken het overgrote deel uit van zijn activiteit.

 

Patiënten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.
Dr. Dirk Van Zele

Dr. Wim Danau

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Wim Danau studeerde in 1990 af als doctorandus in de genees-, heel- en verloskunde aan de Vrije Universiteit Brussel.

Na zijn opleiding bekwaamde Dr. Danau zich verder in de Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde aan de VUB waar hij in 2016 zijn academisch diploma behaalde. Bijkomend behaalde hij het internationale diploma European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

 

Dr. Danau is fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum (CCP) en titelvoerend lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (RBSPS).

 

Sinds 2017 is Dr. Danau een vaste waarde in ons team als internationaal geroemd plastisch chirurg met uitstekende reputatie en expertise in facelift en borstlift.

Dr. Wim Danau

Dr. Witold Waskiewicz

- Plastisch Chirurg -

 

Dr. Witold Waskiewicz behaalde zijn diploma voor plastische chirurgie aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Hij verdiepte zijn kennis en vaardigheid in microchrurgie in Parijs.

Hij is bijzonder kundig in het vakgebied rhinoplastie (neuscorrectie) en faciale cosmetische ingrepen. Ook borstcorrecties (borstvergrotingen, borstreducties en borstlifts) behoren tot zijn specialisatie.

 

Dr. Waskiewicz spreekt Frans, Engels en Pools.

Dr. Witold Waskiewicz

Dr. Socorro Ortiz

- Plastisch chirurg -

Na een academische opleiding in algemene geneeskunde in haar geboorteland Colombië, specialiseerde Dr. Socorro Ortiz zich in de plastische chirurgie aan de Vrije Universiteit Brussel (ULB), onder de auspiciën van Professor Albert De Mey (2003).

 

Dr. Ortiz is actief lid in diverse gespecialiseerde vakgroepen en heeft tal van publicaties op haar palmares. Zij doceert bovendien zowel in binnen- als buitenland in haar vakgebied en is stagemeester om nieuwe chirurgen op te leiden.

 

Dr. Ortiz voert zowel reconstructieve als esthetische chirurgie uit en blijft actief in de brandwondenchirurgie.Haar passie ligt in bodycontouring.

 

Haar credo is bovenal om te luisteren naar de noden en behoeften van haar patiënt, en deze al haar ervaring, zowel op menselijk als professioneel vlak, ter beschikking te stellen. "Bij elke behandeling, stel ik mij steeds de vraag wat ik zelf zou hebben gewenst als ik de patient zou zijn."

Dr. Socorro Ortiz

Dr. Lynn De Roeck

 

- Plastisch chirurg -

 

Dr. Lynn De Roeck is sinds 2014 Master in de Geneeskunde, waar ze aan de Universiteit Antwerpen summa cum lauda afstudeerde. In 2020 studeerde Dr. De Roeck af als plastisch en reconstructief chirurg aan de Universiteit Antwerpen. Vervolgens vervolmaakte ze haar opleiding met een microvascular fellowship te Londen, in het gerenommeerde Royal Marsden Hospital.

 

Dr. De Roeck bekwaamde zich zowel in de algemene plastische heelkunde, waaronder de behandeling van huidtumoren, bodycontouring chirurgie en borstheelkunde, als in de reconstructieve chirurgie zoals borst- en onderste lidmaatreconstructies.

 

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.
Dr. Lynn De Roeck

Dr. Jo Peeters

- Esthetisch arts -

Dr. Jo Peeters studeerde in 1992 cum laude af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de genees-, heel- en verloskunde, waarna hij zijn eigen huisartsenpraktijk opstartte.

 

Sinds 2004 specialiseert Dr. Peeters zich actief verder in de esthetische geneeskunde. Door voortdurend in binnen- als buitenland deel te nemen aan opleidingen, blijft hij up-to-date van de meest innovatieve behandelingen in de esthetische geneeskunde.

 

Deze European Master in esthetische & anti-aging geneeskunde heeft een speciale interesse in injectables, fillers en antirimpelbehandelingen.


Enthousiasme, professionaliteit en een persoonlijke coaching van elke patient zijn voor hem essentieel in de aanpak van deze behandelingen.


Dr. Jo Peeters

Dr. Didier Jehin

- Estetisch arts -

 

Dr. Didier Jehin studeerde in 1988 af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de geneeskunde.

 

Sinds meer dan 25 jaar specialiseert hij zich in de esthetische geneeskunde, waar hij uitblinkt in een waaier van behandelingen zoals draadjeslifts, fillers, antirimpelbehandelingen en injectables in behandeling tegen vaginisme, hoofdpijn of overmatig transpireren.

 

In samenspraak overloopt Dr. Jehin jouw optimale behandeling, die eventueel al onmiddellijk kan plaatsvinden tijdens de eerste consultatie.

Dr. Didier Jehin

Dr. Marlon Merhai

- Anesthesist -

Dr. Marlon Merhai studeerde in 1989 af aan de Vrije Universiteit Amsterdam in de geneeskunde.

Na zijn opleiding bekwaamde Dr. Merhai zich verder in de Anesthesiologie aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij in 1996 zijn titel verwierf als Anesthesist. Bijkomend behaalde hij het Belgische interuniversitaire diploma Intensive Care Geneeskunde.

 

Dr. Merhai is actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA), de European Society of Anaesthesiology and Intensive Care (ESAIC) en de American Society of Anesthesiologists (ASA).

 

Sinds 2017 is Dr. Merhai een gewaardeerd lid in ons team, waar hij een essentiële rol op zich neemt. De anesthesist waakt tijdens uw ingreep over de bescherming en stabilisatie van de vitale functies van uw lichaam. Hij staat als specialist tijdens en na uw ingreep o.a. in voor de verdoving en pijncontrole.

 

“Elke patiënt benaderen alsof jij zelf de patiënt bent” is Dr. Merhai’s visie die we steeds in de praktijk toepassen.

Dr. Marlon Merhai

Dr. Saskia Vanden Eynde

- Anesthesist -

 


Dr. Saskia Vanden Eynde

Dr. Maurizio Tosi

 

- Anesthesist -

Dr. Maurizio Tosi

Onze medewerkers

Indra - Office manager
Marie-Paule - Onthaal & secretariaat
Inge - Operatiezaalverpleegkundige
Leen - Recoveryverpleegkundige
Melina - Hygiëniste
Nenita - Hygiëniste
Selina - Operatiezaalverpleegkundige en laserspecialiste
Sofie - Legal & finance
Veronique - Anesthesieverpleegkundige
Stéphanie - Zaakvoerder, verpleegkundige & laserspecialiste

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

Ervaringen

Alle ervaringen

Na lang wikken en wegen had ik dan toch de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt bij Belgian Beauty Clinic. Vol spanning en zenuwen ging ik naar mijn afspraak. Vanaf dag 1 werd ik super goed ontvangen en op mijn gemak gesteld door zowel de verpleegkundigen , de chirurg ,de anesthesist en het ...

Sandy

Alle ervaringen