ooglidcorrectie ooglidcorrectie bovenoogleden bovenste ooglidcorrectie onderste ooglidcorrectie bovenooglidcorrectie

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Ooglidcorrectie

Geven je afhangende oogleden je een vermoeide look? Dankzij een ooglidcorrectie straal je energie uit als nooit tevoren.

Maak opnieuw een jeugdige indruk dankzij een ooglidcorrectie

Hebben mensen vaak de indruk dat je vermoeid of treurig bent, of vind je zelf dat je er moe of oud uitziet door je donkere, afhangende oogleden of walletjes? Deze vervelende kwaaltjes zijn minder onoverkomelijk dan je denkt. Met een relatief eenvoudige ooglidcorrectie geef je je gezicht een frisse en jonge uitstraling. Ook lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn en vermoeide ogen aan het einde van de dag kunnen door middel van een ooglidcorrectie vrijwel altijd worden verlicht!

 

Een ooglidcorrectie aan de bovenoogleden

Elke persoon is anders. Daarom bekijkt je chirurg wat de beste oplossing is voor jouw specifieke oogleden en klachten. Er zijn twee manieren waarop een ooglidcorrectie kan worden benaderd.

Mit einer relativ einfachen Augenlidkorrektur verleihen Sie Ihrem Gesicht ein frisches und junges Aussehen.

Een bovenste ooglidcorrectie (of bovenooglidcorrectie) is een relatief kleine ingreep, waarmee snel een wakkerdere blik en jeugdigere uitstraling wordt gecreëerd. Je oogleden liften kan soms met de laser, maar gebeurt meestal chirurgisch en laat slechts een klein littekentje na, dat mooi verborgen zit in de natuurlijke oogplooi.

 

Ook bij een onderste ooglidcorrectie (of onderooglidcorrectie) is er een laag risico. De hersteltijd voor deze behandeling is gemiddeld slechts één week. Het is één van de meest uitgevoerde plastische ingrepen ter wereld en onze chirurgen hebben veel ervaring met het verrichten van deze operatie. Dit kan zowel onder lokale verdoving als algemene anesthesie, indien gewenst.

Gewinnen Sie Ihre jugendliche Ausstrahlung mit einer Augenlidkorrektur zurück

Een (onder-)ooglidcorrectie met fillers

Holle onderoogleden of donkere kringen kunnen ook behandeld worden door toevoeging van extra volume. Zo wordt de overgang tussen het onderooglid en de rest van het gelaat weer glad en strak. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn hiervoor zeer geschikt. Ook lipofilling met eigen vetweefsel kan overwogen worden. Het litteken wordt netjes verborgen net onder de wimpers of aan de binnenkant van het ooglid, waardoor het haast niet waar te nemen valt.

Hoeveel kost een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 1405*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

ooglidcorrectie ooglidcorrectie bovenoogleden bovenste ooglidcorrectie onderste ooglidcorrectie bovenooglidcorrectie

Ervaringen

Alle ervaringen

Wat een TOP kliniek! Na jaren twijfelen, maakte ik de stap om een borstvergroting te laten uitvoeren door Dr. Verdonck. Bij de eerste consultatie kreeg ik al het gevoel dat ik voor de juiste kliniek en zo ook dus de dokter had gekozen. En ja hoor, wat ben ik SUPER blij met het resultaat! Het heeft m ...

Avelien

Alle ervaringen