oorcorrectie oorcorrectie kind oorcorrecties afstaande oren flaporen

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Oorcorrectie

Vind je dat je afstaande oren niet aantrekkelijk zijn? Dankzij een oorcorrectie kan je onbezorgder dan ooit in het leven staan.

Zeg je afstaande oren vaarwel dankzij een oorcorrectie

Afstaande oren komen relatief veel voor. Gemiddeld 1 op 20 mensen heeft oren die niet helemaal beantwoorden aan het westerse schoonheidsideaal. Afstaande oren of 'flaporen’ kunnen je zelfbeeld of dat van je kind danig aantasten. Gelukkig kunnen afstaande oren meestal eenvoudig opgelost worden met een oorcorrectie. Onze specialisten vertellen je hoe je oren geopereerd kunnen worden.

 

Maak nu een afspraak! 

Eine Ohrenkorrektur ist eine kleinere Operation, die sorgfältig durchgeführt werden muss.

Een professionele en veilige oorcorrectie

Afstaande oren zijn een aangeboren eigenschap van het kraakbeenskelet van de oorschelp. Aangezien elk oor verschillend is, bekijkt de behandelende arts welke aanpak voor jou persoonlijk de beste is. Je wordt begeleid door een ervaren chirurg, die gespecialiseerd is in oorcorrecties (of otoplastie). De ingreep die je wenst, wordt uitgevoerd in onze kliniek in Diest, waar we alle moderne apparatuur bij de hand hebben om de operatie professioneel en veilig te laten verlopen.

Die Narbe, die nach der Ohrenkorrektur zurückbleibt, ist nicht groß und wird hinter der Ohrmuschel versteckt.

Zo gaat je oorcorrectie in zijn werk

Een oorcorrectie is een kleine ingreep, die wel zorgvuldig moet gebeuren. Doorgaans volstaat een lokale verdoving om het kraakbeen te remodelleren naar de gewenste vorm, al kan je ook kiezen om onder volledige anesthesie te worden geopereerd. Het littekentje dat achterblijft na je oorcorrectie of de oorcorrectie van je kind is niet groot en wordt onopvallend achter de oorschelp verborgen.

 

 

Hoeveel kost een oorcorrectie?

Oorcorrectie (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf € 1649*

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere plastische chirurgie? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

oorcorrectie oorcorrectie kind oorcorrecties afstaande oren flaporen

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik ben hier met open armen ontvangen! Ik had hier het gevoel van in een wellness te zitten, beter kon het niet, een dikke 10 op 10!!! Dank u voor de goede zorgen!

Sharona
Borstvergroting

Alle ervaringen