plastische chirurgie prijzen plastische chirurgie tussenkomst mutualiteit plastische chirurgie plastisch chirurgen esthetische chirurgie

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Plastische chirurgie

Ben je onzeker over een deel van je lichaam? Met plastische chirurgie maak je een eind aan twijfels die je tegenhouden om ten volle van het leven te genieten.

Plastische chirurgie: doe het voor jezelf!

Ieder lichaam is mooi op zijn eigen manier, maar misschien heb jij moeite om bepaalde aspecten van je uiterlijk te aanvaarden. De juiste behandeling kan dan een wereld van verschil maken voor je zelfbeeld. Een ingreep met plastische chirurgie is vaak niet groot, maar de impact op je geluk kan ingrijpend zijn.

 

 

Maak nu een afspraak! 


Ein plastischer Eingriff ist häufig nur klein, aber die Auswirkungen auf Ihr Glück können drastisch sein.

Kiezen voor plastische chirurgie doe je niet in 1, 2, 3

De stap naar plastische chirurgie kan op het eerste gezicht best groot lijken. Daarom nemen we bij Belgian Beauty Clinic onze tijd om te luisteren naar je wensen, rustig uit te leggen wat bepaalde behandelingen inhouden en je praktische vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over onze nazorg, de prijzen van onze plastische chirurgie en de tussenkomst van de mutualiteit bij plastische chirurgie. Elke consultatie gebeurt in een ongedwongen sfeer en is volledig vrijblijvend. Jij beslist wat er met je lichaam gebeurt!

Im ersten Moment mag die Entscheidung für die plastische Chirurgie ein großer Schritt sein.

Plastische chirurgie in alle comfort

De dag waarop je een nieuwe uitstraling krijgt, is iets om naar uit te kijken. We willen er dan ook een mooie ervaring van maken, met zo min mogelijk fysieke ongemakken. De behandeling of ingreep gebeurt daarom in het grootst mogelijke comfort, door een warm en gedreven team van mannelijke en vrouwelijke plastisch chirurgen. Naderhand volgen we je goed en gratis op, om er zeker van te zijn dat je 100% tevreden bent.

 

Plastische chirurgie: onze behandelingen

De professionals van Belgian Beauty Clinic zijn gediplomeerde plastische chirurgen met elk hun eigen specialisaties. 

Zo kunnen we verschillende esthetische chirurgie en cosmetische chirurgie op een veilige en professionele manier aanbieden, zoals correcties aan buik, billen, borsten en het aangezicht, intieme chirurgie, ontharingsbehandelingen en rimpelbehandelingen voor dames en heren.

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over andere behandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

 

 

 

 

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

plastische chirurgie prijzen plastische chirurgie tussenkomst mutualiteit plastische chirurgie plastisch chirurgen esthetische chirurgie

Ervaringen

Alle ervaringen

TOP KLINIEK Zeer tevreden, altijd vriendelijk en zeer deskundig. Aan de telefoon ook altijd super lief en vriendelijk, verpleegsters zijn echt lief. Dr verdonck weet echt waar hij mee bezig is, super vriendelijk.

Anoniem
Bilvergroting

Alle ervaringen