PRP-behandeling tegen haaruitval

Je haaruitval een halt toeroepen? PRP-behandeling is dé moderne manier om je volle haardos te beschermen.

Ga succesvol de strijd aan tegen haaruitval met PRP-behandeling

Heb je last van haaruitval, waardoor je haardos almaar dunner wordt? Dat is bijzonder vervelend en kan je zelfvertrouwen een serieuze deuk geven. Gelukkig moet je de verdunning van je haar vandaag de dag niet zomaar lijdzaam ondergaan! Wetenschappelijk onderzoek leert dat een behandeling van de hoofdhuid met zogenaamd Plaatjes Rijk Plasma, oftewel een PRP-behandeling, een remmend effect heeft op haarverlies en stimulerend werkt op de dikte en dichtheid van je haar. Dit medische inzicht zetten we bij Belgian Beauty Clinic dagelijks in om mannen en vrouwen die met dit probleem kampen veilig en succesvol te behandelen.

PRP-behandeling: de revitaliserende kracht van je eigen bloedcellen

Benieuwd hoe het werkt? Bij PRP-behandeling maken we gebruik van de groeifactoren in je eigen bloedcellen om de textuur van je huid op een natuurlijke en duurzame manier te verbeteren. Daarvoor nemen we initieel een beetje bloed af, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd en bewerkt. Zo halen we het plaatjesrijke bloedplasma uit je bloed, dat de aanvoer van zuurstof, groeifactoren en voedingsstoffen stimuleert en de natuurlijke groei van je haarzakjes bevordert.

1002PRP-behandeling-haaruitval.jpg

Voor de bewerking van je bloedcellen maken we uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve en veilige PRP-producten uit Zwitserland. Voor optimale resultaten adviseren we je vier behandelingen in een periode van twee à drie maanden. Hoe eerder je begint met een behandeling, hoe groter de kans op succes en het behouden van je haar. Stel je eerste consultatie dus niet te lang uit! Je kan daarna nog in alle vrijheid een beslissing nemen.

PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie

Wil je een optimaal en zo subtiel mogelijk resultaat? Dan kan je ervoor kiezen om een PRP-behandeling van je hoofdhuid te combineren met een haartransplantatie. De behandeling met PRP bespoedigt de wondgenezing na een haartransplantatie en bevordert de bloedcirculatie in je hoofdhuid, die daardoor sneller geneest met minder littekentjes. Aangezien je met deze dubbele behandeling vaak een vollere en stevigere haartooi bekomt, kiezen veel mensen ervoor om hun haaruitval op deze manier aan te pakken.

PRP-behandeling bij een Vampire facelift

Behalve in de bestrijding van haarverlies, wordt PRP-behandeling ook voor de verjonging van de huid veelvuldig gebruikt.

Door de productie van¬†collageen¬†te stimuleren, wordt de oorzaak van rimpels bij de basis aangepakt en zal de huid na verloop van een aantal maanden¬†opnieuw strakker¬†staan, elastischer aanvoelen en er daardoor¬†gezonder en jonger¬†uitzien.¬†Bij een behandeling van het gezicht met PRP spreekt men in de volksmond van een¬†‚Äėvampire facelift‚Äô. Meer over deze populaire behandeling vind je op¬†deze pagina. Daarnaast kan een PRP-behandeling dienen ter ondersteuning van een¬†fillerbehandeling¬†van bijvoorbeeld de huid op je handen, als deze door veroudering verdund is, of voor de verjonging van de huid van je decollet√©.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze specialisten

dr.kristoff
Plastisch chirurg

Dr. Kristoff Verdonck

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

Inge - Operatieverpleegkundige
Verpleegkundige

Inge

Inge is een vaste waarde op het operatiekwartier, daarnaast is zij gespecialiseerd in haartransplantaties en PRP behandelingen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een PRP behandeling wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een PRP behandeling . We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten van een PRP behandeling

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 450 euro

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1‚ā¨) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda