PRP-behandeling tegen haaruitval

Je haaruitval een halt toeroepen? PRP-behandeling is dé moderne manier om je volle haardos te beschermen.

Ga succesvol de strijd aan tegen haaruitval met PRP-behandeling

Heb je last van haaruitval, waardoor je haardos almaar dunner wordt? Dat is bijzonder vervelend en kan je zelfvertrouwen een serieuze deuk geven. Gelukkig moet je de verdunning van je haar vandaag de dag niet zomaar lijdzaam ondergaan! Wetenschappelijk onderzoek leert dat een behandeling van de hoofdhuid met zogenaamd Plaatjes Rijk Plasma, oftewel een PRP-behandeling, een remmend effect heeft op haarverlies en stimulerend werkt op de dikte en dichtheid van je haar. Dit medische inzicht zetten we bij Belgian Beauty Clinic dagelijks in om mannen en vrouwen die met dit probleem kampen veilig en succesvol te behandelen.

PRP-behandeling: de revitaliserende kracht van je eigen bloedcellen

Benieuwd hoe het werkt? Bij PRP-behandeling maken we gebruik van de groeifactoren in je eigen bloedcellen om de textuur van je huid op een natuurlijke en duurzame manier te verbeteren. Daarvoor nemen we initieel een beetje bloed af, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd en bewerkt. Zo halen we het plaatjesrijke bloedplasma uit je bloed, dat de aanvoer van zuurstof, groeifactoren en voedingsstoffen stimuleert en de natuurlijke groei van je haarzakjes bevordert.

1002PRP-behandeling-haaruitval.jpg

Voor de bewerking van je bloedcellen maken we uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve en veilige PRP-producten uit Zwitserland. Voor optimale resultaten adviseren we je vier behandelingen in een periode van twee à drie maanden. Hoe eerder je begint met een behandeling, hoe groter de kans op succes en het behouden van je haar. Stel je eerste consultatie dus niet te lang uit! Je kan daarna nog in alle vrijheid een beslissing nemen.

PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie

Wil je een optimaal en zo subtiel mogelijk resultaat? Dan kan je ervoor kiezen om een PRP-behandeling van je hoofdhuid te combineren met een haartransplantatie. De behandeling met PRP bespoedigt de wondgenezing na een haartransplantatie en bevordert de bloedcirculatie in je hoofdhuid, die daardoor sneller geneest met minder littekentjes. Aangezien je met deze dubbele behandeling vaak een vollere en stevigere haartooi bekomt, kiezen veel mensen ervoor om hun haaruitval op deze manier aan te pakken.

PRP-behandeling in combinatie met een haartransplantatie

Behalve in de bestrijding van haarverlies, wordt PRP-behandeling ook voor de verjonging van de huid veelvuldig gebruikt.

Door de productie van collageen te stimuleren, wordt de oorzaak van rimpels bij de basis aangepakt en zal de huid na verloop van een aantal maanden opnieuw strakker staan, elastischer aanvoelen en er daardoor gezonder en jonger uitzien. Bij een behandeling van het gezicht met PRP spreekt men in de volksmond van een ‘vampire facelift’. Meer over deze populaire behandeling vind je op deze pagina. Daarnaast kan een PRP-behandeling dienen ter ondersteuning van een fillerbehandeling van bijvoorbeeld de huid op je handen, als deze door veroudering verdund is, of voor de verjonging van de huid van je decolleté.

Hoeveel kost PRP-behandeling?

(inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 450

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

Op zoek naar informatie over  andere huidverbeterende behandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda