rimpelbehandeling rimpelbehandelingen rimpelbehandeling met laser anti-rimpelbehandeling beste rimpelbehandeling

De beste versie van jezelf, dat is onze zorg.
Ga voor een behandeling op maat.

Onze behandelingenconfigurator

Rimpelbehandeling

Overweeg je een rimpelbehandeling? Onze specialisten informeren en behandelen je in alle comfort. Ontdek je opties.

Kies de leeftijd die je uitstraalt dankzij een rimpelbehandeling

Heb je al eens met spijt naar je spiegelbeeld gekeken, wanneer de lijnen zich stilaan aftekenen op je gezicht? Rimpels zijn een natuurlijk bijeffect van veroudering, maar geen onomkeerbare eigenschap waar je maar aan moet wennen. Met een eenvoudige rimpelbehandeling bereik je een verrassend mooi resultaat en krijgt je ‘joie de vivre’ een boost.

Verschillende rimpelbehandelingen op een rij:

Krijg je je rimpels met crèmes en gezond eten niet meer weggewerkt? Met volgende behandelingen kan je de natuur een handje helpen en wordt je huid weer mooi en jeugdig:

 

  • Beautox laat de spieren op een natuurlijke manier ontspannen, waardoor de huid zich weer glad trekt. Dat maakt het een zeer effectieve anti-rimpelbehandeling, die veel gebruikt wordt voor het verminderen van kraaienpootjes, om ‘fronsrimpels’ of voorhoofdrimpels te behandelen of om een subtiele wenkbrauwlift te bekomen. Ook in de behandeling van migraine, hoofdpijn en overmatige transpiratie kan beautox een rol spelen. Deze behandeling moeten om de paar maanden worden herhaald.
Eine Lasertherapie eignet sich zur Behandlung von Narben, Akne und Dehnungsstreifen.
  • Fillers kunnen diepe rimpels of hollere delen van het gelaat opvullen. Deze rimpelbehandeling wordt vooral gebruikt voor de neus(lippen)plooi, marionetlijntjes, rokerslijntjes, vollere lippen of om de jukbeenderen een subtiel lift te geven. Je leest meer over fillers via deze link.

 


  • PRP wordt gebruikt voor een zogenaamde ‘vampire facelift’: een rimpelbehandeling waarbij de textuur van de huid op een natuurlijke manier wordt verbeterd met lichaamseigen plasma.

 


  • Draadjeslift ofwel een ‘soft lift behandeling’ is een weinig ingrijpende en toch efficiënte rimpelbehandeling. Door fijne draadjes aan te brengen in de lederhuid, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de elasticiteit van de huid verhoogd.

 

  • Lasertherapie is een volkomen pijnloze behandeling. Een rimpelbehandeling met laser kan goed worden ingezet tegen onder meer littekens, acné en striemen. Alles over onze laserbehandelingen lees je hier.

 

Wat voor jou de beste rimpelbehandeling is, hangt af van je lichaamsbouw, leeftijd en voorkeuren, en bespreek je rustig met de specialist die je begeleidt.

Hoeveel kost een rimpelbehandeling?

Beautox-behandeling (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 150

 

Behandeling met fillers (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 300

 

PRP-behandeling (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 350

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

 

 

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

 

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

 

Op zoek naar informatie over een andere gezichtsbehandeling? Via de volgende link vind je alles over onze vampire facelifts.

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

rimpelbehandeling rimpelbehandelingen rimpelbehandeling met laser anti-rimpelbehandeling beste rimpelbehandeling

Ervaringen

Alle ervaringen

Ik kan niet onschrijven hoe blij en dankbaar ik ben met mijn borsten. Ik ben vandaag 1 maand po en heel bang en onzeker, maar telkens weet de dokter mij gerust stellen dat alles inorden is en het er meer als goed uitziet voor maar zo kort te zijn, je kan dus altijd bij de kliniek en dokter verdo ...

Vanessa

Alle ervaringen