Ervaringen

Hele vriendelijke mensen, super service en altijd bereikbaar. Bij operatie werd ik heel goed opgevolgd en iedereen was heel behulpzaam. Ik ben heel tevreden van het resultaat en kan de kliniek alleen maar aanraden.

Borstvergroting

Anoniem

Super blij en had ik de stap maar veel vroeger genomen . Dr Verdonck super ,het intakegesprek stelde me dadelijk gerust . De dag zelf zo lief ontvangen door Indra . En vooral de nazorg, je wordt super opgevolgd en kan steeds terecht voor vragen. Jullie hebben me zoveel zelfvertrouwen gegeven. Bedankt Top Team 💖

Borstvergroting

Manuela

Erg prettige ervaring! Zeer deskundige arts die goed luistert naar je wensen, maar daarbij ook heel eerlijk is in wat wel en niet kan. Heel erg blij met het resultaat. De nazorg van het hele personeel heb ik als zeer prettig ervaren.

Borstvergroting

Dana

Heel vriendelijk 10/10 Ben heel content met mijn haar !!

PRP-behandeling

Wasini

Cursor icon

Bekijk de inhoud

Super tevreden nog beter dan ik verwacht had! Verdonck is een toparts en de verpleging is ook top

Borstvergroting

Jamaica

Zeer vriendelijke personeel, super goede service, goed advies en ik ben heel blij over mijn behandeling.

Borstvergroting

Evelien

Top ervaring 🤩 Van het onthaal tot en met de nazorg heb ik me hier altijd enorm welkom gevoeld! Iedereen staat meteen voor je klaar indien je vragen hebt en er wordt echt naar jou noden geluisterd. Dankjewel!

Borstvergroting

Britt

Duidelijk info intake, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de patient. Je voelt je onmiddellijk op uw gemak. Ook de nazorg is uitstekend: zo kan je dag en nacht bellen bij problemen. Kortom: TOP!

Borstvergroting

Anoniem

Iedereen is hier enorm vriendelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd en alles is vlot en perfect verlopen.

Borstvergroting

Enid

Nu al zo tevreden over de Belgian Beauty Clinic. Heb zelf mijn resultaat nog niet gezien maar ik ben nu al zo tevreden met hoe alles is verlopen. Je kan iedereen dag en nacht bereiken als er iets is, de verpleegsters zijn super lief als ook de dokter ! Ben heel tevreden met mijn keuze van clinic

Algemeen

Dekeersgieter

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda