Fotona 4D, een natuurlijke laser-facelift.

Een Fotona 4D laserbehandeling is een combinatie van verschillende, niet-invasieve laserbehandelingen die zorgen voor collageen stimulatie.Deze behandeling zorgt voor huidverstrakking en volume toename waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Fotona4D Logo

Wat is een Fotona 4D laser facelift?

Fotona is een merk van lasers dat verschillende soorten lasers aanbiedt. In de Belgian Beauty Clinic hebben wij de Fotona SP Dynamis, deze werkt met 2 golflengtes ("wavelenghts") waardoor je verschillende soorten behandelingen kan uitvoeren én combineren. Deze golflengtes zijn Nd:Yag en Er:Yag. 

  • Nd:Yag kan diep in de huidlaag dringen, wat ideaal is voor collageen stimulatie, vaatproblemen, huidverstrakking,.. .
  • Er:Yag blijft aan de oppervlakte, wat perfect kan ingezet worden voor ablatieve en fractionele laserbehandelingen (de zogenoemde laserpeelings) en zo grove poriën, littekens en imperfecties aanpakt.  

De behandeling bestaat uit 3 tot 4 sessies met een interval van 4 weken tussen elke sessie.

14942Fotona 4D - Skin Cubes Wavelenght 1.jpg (1)

Een Fotona 4D laserfacelift bestaat uit verschillende stappen: elke sessie krijg je deze 5 stappen, waarvan de laatste in samenspraak met je laserspecialiste afgestemd wordt op jouw wensen.

 

Idealiter bestaat een volledige behandelplan uit 3 sessies.

Stap 1 : Smooth Lifting

Met een speciaal kopstuk laseren we in de mond om de naso-labiale lijn aan de buitenzijde aan te pakken.

Stap 2: SmoothEye™

Bij stap 2 nemen we de bovenste en onderste oogleden onder onze laser tegen fijne lijntjes en wallen

Stap 3: frac3

Met Frac3 zorgen we ervoor dat kleine oneffenheden en verkleuringen (zoals roodheden) vervagen

Stap 4: PIANO

Met deze modus zorgen we wat voor de contouring van het gelaat

Stap 5: Laser peeling

In deze stap wordt de huid gepeeld met de fractionele laser. Je kiest zelf in samenspraak met onze laserspecialiste hoe zwaar je deze stap wilt. Je kan opteren voor een lichte peeling (1 dag roodheid) tot een zware peeling (5 dagen roodheid). Ideaal voor grovere poriën en een doffe huid.

15241laser-facelift-voorna.jpg

Wat na een Fotona 4D laserfacelift?

De hele behandeling (van installatie, verdovende zalf aanbrengen, behandelen en nazorg) neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Na de behandeling, afhankelijk van de intensiteit van de laatste stap (de laserpeeling) kan de huid 2 tot 5 dagen rood zien. Zwelling kan optreden op dag 2, maar verdwijnt in principe de dagen nadien. Je kan verwachten dat je na 5 tot 7 dagen volledig hersteld bent. Gedurende deze periode smeer je een zalf, die je voorgeschreven krijft van de lasertherapeute.

Belangrijk om weten is dat je 4 weken voor én 4 weken na elke laserbehandeling niet in de zon mag komen. Dit wilt dus zeggen dat we deze behandeling quasi niet uitvoeren in de late lente of zomer, en hou je hier best ook rekening mee als je een (zon)vakantie inboekt.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialist
Verpleegkundige - laserspecialiste

Kimberly

Naast assisteren in het operatiekwartier heeft Kimberly haar verdiept in de wereld van laserbehandelingen. Bij haar kom je terecht voor elke laserbehandeling.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost éénmalig 50€. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

De kosten van een Fotona 4D laserfacelift

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 350* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro inclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie en aantal sessies. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda