Huur onze medische
infrastructuur

Ben je op zoek naar professionele consultatieruimtes, behandelruimtes of operatiezalen, dan komen onze uitgebreide verhuurformules als geroepen. Uur-, dag- week- of maandverhuur? Alles is mogelijk.

In onze kliniek te Diest heb je de keuze uit deze moderne en hoogkwalitatieve faciliteiten:

  • 6 consultatieruimtes
  • 2 professionele laser-ruimtes
  • 3 state of the art operatiezalen (met HEX gekeurde laminaire airflow: ISO5 & ISO7)
  • ruime recoveryzaal
  • pati√ęnten overnachtingskamers
Ook in Willebroek en Blankenberge staan telkens 3 ruime consultatieruimtes ter beschikking. Vraag naar de mogelijkheden!
operatie-kamer
seahorse-pink-border

Werken op maat

Van basisdienstverlening tot een volledig gepland operatieprogramma van A tot Z: wij werken volledig op maat van jouw behoeften.

Onze professionele
medewerkers

Kies je voor onze faciliteiten? Dan ontvangen en begeleiden onze anesthesisten, operatieverpleegkundigen en secretariaatsmedewerkers jouw pati√ęnten. Ook je pati√ęntendossiers zijn op ons secretariaat in ervaren handen.

afspraak-balie

Onze kliniek staat
voor je open

Onze kliniek is gelegen in het Vlaams-Brabantse Diest. Dankzij de centrale ligging en onze ruime parking kom je probleemloos met de wagen naar de kliniek. Door de nabijheid van het station zijn we tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Krijg je graag meer informatie over onze verhuurformules en prijzen? Neem dan contact op met ons secretariaat.

afspraak-balie
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda