Ontharing

Stel je voor: je nooit meer hoeven scheren! Dankzij moderne lasertechnieken is permanente ontharing vandaag niet meer enkel een droom.

Permanente ontharing: dat is levenslang genieten

Iedereen wil netjes geschoren door het leven gaan, maar je benen, oksels, bovenlip of bikinilijn ontharen is vaak een heel gedoe, dat over de jaren heen handenvol tijd en geld kost. Dankzij de geavanceerde techniek van laserontharing is het nu mogelijk om al dat werk voorgoed achter je te laten. Bovendien is haar laseren volledig pijnloos. Zeg dus maar dag tegen sneetjes en pijnlijke epilatiestrips!

Zo gaat je ontharing met de laser in zijn werk

Benieuwd wat een laserontharing juist inhoudt? De behandeling bestaat erin dat onze ontharingsspecialisten met een fijne, maar krachtige laser aan de slag gaan om de haarworteltjes te vernietigen die ervoor zorgen dat je haartjes telkens terug groeien.

1102laserbehandeling_definitieve_ontharing.jpg

Deze minutieuze ontharing moet zo‚Äôn¬†6 √† 8 keer herhaald¬†worden, omdat enkel haartjes in de ‚Äėactieve fase‚Äô (waarin de haarwortelcellen haar aanmaken) definitief kunnen worden verwijderd. Tussen elke behandeling wordt een¬†rustperiode¬†voorzien van¬†6 tot 12 weken,¬†afhankelijk van de behandelde zones. Wacht dus niet te lang voor je eerste afspraak als je bijvoorbeeld¬†tegen de zomer¬†klaar wil zijn.

1121laserbehandeling_definitieve_ontharing1.jpg

Definitieve ontharing voor mannen

Heb je als man last van teveel borst- of rughaar, of wil je de haartjes in je oksels of op je schouders voor eens en voor altijd laten verwijderen? Permanente ontharing is bij zowel dames als heren populair, omdat het op termijn een groot gemak oplevert.

Goed om te weten bij een laserontharing

Omdat de laser de haarfollikels vernietigt, is het dus belangrijk dat deze nog aanwezig zijn: daarom is het nodig dat je vanaf 6 weken voor de start van jouw laserontharing niet meer waxt, epileert. Met andere woorden: scheren is de boodschap, doe dit liefst zo kort mogelijk voor elke behandeling (bijvoorbeeld op de dag van de laserontharing), zodat de haartjes zo kort mogelijk zijn.

Verder is het af te raden om een laserontharing uit te voeren in periodes met veel zon en UV-stralen, omdat je dan risico hebt op lelijke bruine pigmentplekken. Vier weken voor én vier weken na elke behandeling is het een must om uit de zon te blijven. Daarom wordt bijvoorbeeld een gelaat niet behandeld in de zomerperiode. Hou hier ook rekening mee als je een vakantie boekt later op het jaar! Zones die niet bloot gesteld worden aan de zon kunnen uiteraard wel het hele jaar door gedaan worden (denk aan oksels/bikini).

Play Video

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze specialisten

Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialist
Verpleegkundige - laserspecialiste

Kimberly

Naast assisteren in het operatiekwartier heeft Kimberly haar verdiept in de wereld van laserbehandelingen. Bij haar kom je terecht voor elke laserbehandeling.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

De kosten van een laserontharing

All-inclusive prijs

vanaf 40* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro inclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie en te behandelen zones. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda