Vaginaverstrakking

Mag het een beetje strakker? Na een bevalling kan de vagina wat wijder aanvoelen. Met een speciefieke laserbehandelingen merk je al heel wat verschil.

Een vaginaverstrakking met de nieuwe Fotona SP Dynamis helpt je op weg.

Merk je na een bevalling dat het niet meer zo strak aanvoelt of heb je last van stressincontinentie? Heel wat vrouwen hebben deze gyneacologische klachten na een bevalling. Met een intieme laserbehandeling, kan je dit probleem aanpakken. Het is een eenvoudige en quasi pijnloze behandeling. Het resultaat kan je binnen enkele weken verwachten.

4191vaginaverstrakking1.jpg

Wat is een vaginaverstrakking?

Een vaginaverstrakking is een niet-invasieve laserbehandeling, deze is quasi pijnloos (enkel de warmte kan je wat voelen). Gemiddeld heb je bij een eerste behandeling 3 sessies nodig. Nadien kan jaarlijks 1 à 2 sessies nodig zijn om het te 'onderhouden'.

Wanneer kiezen voor een vaginaverstrakking?

'Vaginale relaxatie' (ook wel het vaginale relaxatie syndroom genoemd) is het gevolg van een inwendige structurele spierweefselatrofie (afname) ter hoogte aan de vaginawand, dus aan de binnenzijde van de vagina. Dit proces is meestal een gevolg van het natuurlijk verouderingsproces en in het bijzonder na een (vaginale) bevalling.

Bij vaginale relaxatie kan er sprake zijn van verminderde spiertonus, verminderde kracht, verminderde controle en minder ondersteuning. Tijdens intieme betrekkingen kan je (of je partner) minder wrijving voelen, of je merkt dit bij het inbrengen van een tampon. De vagina voelt 'wijds' aan.

Bij milde stressincontinentie (verlies van urine door externe druk, zoals tijdens hoesten/bukken/...) kan deze laserbehandeling ook een oplossing bieden.

4221vaginaverstrakking4.jpg

Hoe gaat een vaginaverstrakking in z'n werk?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Er is, buiten een eerste intakegesprek, weinig voorbereiding nodig. Tijdens de behandeling krijg je een glazen speculum ingebracht, waar nadien het specifieke kopstuk aan wordt bevestigd. De behandeling gaat semi automatisch, van diep binnenin tot helemaal aan de ingang van de vagina. Je kan warmte waarnemen wanneer de laser bijna aan de ingang van de schede is.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze specialisten

Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialist
Verpleegkundige - laserspecialiste

Kimberly

Naast assisteren in het operatiekwartier heeft Kimberly haar verdiept in de wereld van laserbehandelingen. Bij haar kom je terecht voor elke laserbehandeling.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

De kosten van een vaginaverstrakking

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

500‚ā¨ per sessie - Pakket (3 sessies) 1200‚ā¨

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda