Liposuctie

Wil je werk maken van de nieuwe, slanke ‘jij’? Met een liposuctie geef je jezelf een vliegende start voor een nieuwe levensstijl vol zelfvertrouwen.

Liposuctie

Details procedure:

Duurtijd ingreep

1 - 2,5u

Anesthesie type

Algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 1318€

Breng je lichaam in balans met een liposuctie

Ben je op zoek naar de juiste lichaamsverhoudingen en behaal je met sport en de juiste voeding maar beperkt succes? Het is heel normaal dat je ontevreden bent met bepaalde facetten van je lichaam en de natuur een handje wil helpen. Een liposuctie kan een manier zijn om je gelaat, buik, armen, benen en/of billen beter in balans te brengen en je geluk en zelfzekerheid aanzienlijk te verhogen.

602liposuctie.jpg

Wat is een liposuctie?

Liposuctie is een cosmetische chirurgische ingreep waarbij overtollig vet wordt verwijderd uit specifieke gebieden van het lichaam, zoals de buik, heupen, dijen, billen, armen, hals of nek. Het doel van liposuctie is om de contouren van het lichaam te verbeteren en een strakker, meer gedefinieerd uiterlijk te bereiken.

Voor wie is een liposuctie geschikt?

Liposuctie is geschikt voor personen die:

  • gezond zijn en een stabiel gewicht hebben.
  • lokale vetophopingen hebben die niet reageren op dieet of lichaamsbeweging.
  • realistische verwachtingen hebben van de resultaten.

Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet (lipo) aan de buik en billen, maar bijvoorbeeld ook aan de armen of in de hals.

Vaak wordt hiervoor ook de naam liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar je lichaam vooral ook de mooie vorm willen geven die je wenst. Het voordeel van lipobehandelingen is dat er bijna geen merkbare littekens nablijven. Deze zijn slechts zo’n 3 mm groot, genezen erg snel en worden nagenoeg onzichtbaar!

621liposuctie1 2.jpg

Een professionele liposuctie in alle comfort en veiligheid

Ben je wat nerveus over de ingreep? Een liposuctie is een erg veilige behandeling met betrouwbare resultaten. Bovendien worden al onze ingrepen uitgevoerd door ervaren chirurgen in dit vakgebied, die al je vragen kunnen beantwoorden en je persoonlijk begeleiden voor, tijdens en na de operatie. Jouw gezondheid en comfort primeren en in onze moderne, goed uitgeruste kliniek in Diest kunnen we die ook garanderen.

Hoe verloopt een liposuctie?

Aanmelden

Je meldt je aan bij één van onze balie-medewerkers.

Voorbereiding

Je wordt meegenomen naar de voorbereiding door één van onze verpleegkundigen.

Verdoving

Na de voorbereiding krijg je een plaatselijke (lokale) of algemene verdoving in de operatiezaal.

Ingreep

Er worden zeer kleine incisies gemaakt in de huid.

Liposuctie

Door middel van een dunne canule (buis) wordt het vet weggezogen.

Drukpak

Na de ingreep krijg je een drukpak aangemeten die je enkele weken zal dragen.

Recovery

Na de ingreep kan je nog even uitrusten en bekomen in onze ontwaakzaal.

Ontslag

Wanneer alles goed gaat en na het krijgen van de uitleg, kan je thuis gaan herstellen.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

dr.van-zele
Plastisch chirurg

Dr. Dirk van Zele

Patiënten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.

 

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

dr.jehin
Esthetisch arts

Dr. Didier Jehin

Dr. Jehin specialiseert zich al meer dan 25 jaar in de esthetische geneeskunde, oa in liposuctie en bodycontouring en gelaatsbehandelingen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost éénmalig 50€. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een liposuctie wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten van een liposuctie

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 1318* euro

Voor liposuctie wordt een kost per zone aangerekend. De prijs voor liposuctie van 1 grote symmetrische zone is € 1318. Je kunt verschillende zones combineren.

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1€) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda