Liposuctie

Wil je werk maken van de nieuwe, slanke ‘jij’? Met een liposuctie geef je jezelf een vliegende start voor een nieuwe levensstijl vol zelfvertrouwen.

Breng je lichaam in balans met een liposuctie

Ben je op zoek naar de juiste lichaamsverhoudingen, en behaal je met sport en de juiste voeding maar beperkt succes? Het is heel normaal dat je ontevreden bent met bepaalde facetten van je lichaam en de natuur een handje wil helpen. Een liposuctie kan een manier zijn om je gelaat, buik, armen, benen en/of billen beter in balans te brengen en je geluk en zelfzekerheid aanzienlijk te verhogen.

602liposuctie.jpg

Een liposuctie aan je buik, billen en meer

Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet (lipo) aan de buik en billen, maar bijvoorbeeld ook aan de armen of in de hals.

Vaak wordt hiervoor ook de naam liposculptuur gebruikt, omdat we niet alleen vet weghalen, maar je lichaam vooral ook de mooie vorm willen geven die je wenst. Het voordeel van lipobehandelingen is dat er bijna geen merkbare littekens nablijven. Deze zijn slechts zo’n 3 mm groot, genezen erg snel en worden nagenoeg onzichtbaar!

621liposuctie1 2.jpg

Een professionele liposuctie in alle comfort en veiligheid

Ben je wat nerveus over de ingreep? Een liposuctie is een erg veilige behandeling met betrouwbare resultaten. Bovendien worden al onze ingrepen uitgevoerd door ervaren chirurgen in dit vakgebied, die al je vragen kunnen beantwoorden en je persoonlijk begeleiden voor, tijdens en na de operatie. Jouw gezondheid en comfort primeren, en in onze moderne, goed uitgeruste kliniek in Diest kunnen we die ook garanderen.

Plastische chirurgie: onze behandelingen

Voor liposuctie wordt een kost per zone aangerekend. De prijs voor liposuctie van 1 grote symmetrische zone is € 1099. Je kunt verschillende zones combineren. Voor een tweede en derde symmetrische zone betaal je minder. De prijs voor liposuctie van een tweede of derde zone bedraagt € 899. Een drukpak is de kledij die je na de operatie kan dragen om je lichaam te helpen genezen.

 

Liposuctie 1 kleine zone (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) € 750

 

Liposuctie 1 grote zone (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) € 1099

 

Extra vanaf 2e grote zone (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) € 899

 

Drukpak € 100

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda