Onze specialisten

Onze specialisten

U bent in goede handen

Elke behandeling binnen Belgian Beauty Clinic wordt uitgevoerd door ervaren professionals, die de absolute top zijn in hun werkgebied. Elkeen heeft zijn eigen focus en gespecialiseerd werkgebied. Ontdek ons team!

dr.kristoff

Dr. Verdonck Kristoff

Plastisch chirurg

Dr. Kristoff Verdonck studeerde in 2003 af met grootste onderscheiding in de geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn opleiding bekwaamde hij zich intensief verder in de Plastische, Esthetische en Reconstructieve Heelkunde aan de VUB waar hij in 2009 zijn titel verwierf als Plastisch Chirurg.

Dr. Verdonck is actief lid en tevens mede-founder van diverse gespecialiseerde (internationale) vakgroepen. Hij is een graag geziene spreker op congressen en publiceert bovendien geregeld wetenschappelijk relevante artikels. Om up-to-date te blijven met de meest innoverende technieken, schoolt hij zich voortdurend bij.

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

Dr. Verdonck won onlangs zelf nog een gerenommerde internationale wedstrijd waar hij door een professionele jury als beste borstchirurg werd verkozen uit 450 plastisch chirurgen. In de categorie borstvergrotingen was hij winnaar met beste operatietechniek, kleinste litteken en de mooiste resultaten.

dr.van-zele

Dr. Van Zele Dirk

Plastisch chirurg

Dr. Van Zele heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg volbracht met grote onderscheiding aan het UZ Luik.
Hij werkte aansluitend als voltijds staflid gedurende 2 jaar aan de dienst plastische heelkunde en brandwondecentrum, waar hij voornamelijk microchirurgische reconstructieve heelkunde uitvoerde ter hoogte van de borst- en kaakregio.

Sinds een 10tal jaar werkt Dr Van Zele in de privésector en specialiseerde zich meer op esthetische chirurgie. Esthetische borstchirurgie samen met liposuctiebuikwandcorrecties en facelifts ( SUBSMAS techniek) maken het overgrote deel uit van zijn activiteit.

Patiënten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.

dr.de-roeck

Dr. De Roeck Lynn

Plastisch chirurg

Dr. Lynn De Roeck is sinds 2014 Master in de Geneeskunde, waar ze aan de Universiteit Antwerpen summa cum lauda afstudeerde. In 2020 studeerde Dr. De Roeck af als plastisch en reconstructief chirurg aan de Universiteit Antwerpen. Vervolgens vervolmaakte ze haar opleiding met een microvascular fellowship te Londen, in het gerenommeerde Royal Marsden Hospital.

Dr. De Roeck bekwaamde zich zowel in de algemene plastische heelkunde, waaronder de behandeling van huidtumoren, bodycontouring chirurgie en borstheelkunde, als in de reconstructieve chirurgie zoals borst- en onderste lidmaatreconstructies.

Je kan bij haar terecht voor borstchirurgie (borstvergroting/borstlifting), bodycontouring (liposuctie en lipofilling), aangezichtschirurgie (facelift) en vaginacorrecties.

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

dr.van-schoonbeek

Dr. Vanschoonbeek Anne-Sophie

Plastisch chirurg

Dr. Anne- Sophie Vanschoonbeek behaalde haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven in 2011 (magna cum laude).

Nadien specialiseerde zij zich in de plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie in al zijn aspecten in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven.

Dr. Anne-Sophie Vanschoonbeek is erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en is lid van de Royal Belgian Society of Plastic Surgery (RBSPS).

Door haar passie voor esthetiek heeft zij zich verder gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidchirurgie en niet-chirurgische behandelingen (antirimpelbehandeling – fillerbehandeling) van het aangezicht.

Dr. Vanschoonbeek hecht erg veel belang aan een goede arts-patiënt relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

U kan in onze kliniek, in alle discretie, bij haar terecht met vragen omtrent een eventuele schaamlipcorrectie, ooglidcorrectie en injectables..

Uiteraard behoort ook behandeling van huidletsels en huidtumoren tot haar dagelijkse praktijk.

dr.peeters

Dr. Peeters Jo

Esthetisch arts

Dr. Jo Peeters studeerde in 1992 cum laude af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de genees-, heel- en verloskunde, waarna hij zijn eigen huisartsenpraktijk opstartte.

Sinds 2004 specialiseert Dr. Peeters zich actief verder in de esthetische geneeskunde. Door voortdurend in binnen- als buitenland deel te nemen aan opleidingen, blijft hij up-to-date van de meest innovatieve behandelingen in de esthetische geneeskunde.

Deze European Master in esthetische & anti-aging geneeskunde heeft een speciale interesse in injectables, fillers en antirimpelbehandelingen.

Enthousiasme, professionaliteit en een persoonlijke coaching van elke patient zijn voor hem essentieel in de aanpak van deze behandelingen.

dr.jehin

Dr. Jehin Didier

Esthetisch arts

Dr. Didier Jehin studeerde in 1988 af aan de Katholieke Universiteit Leuven in de geneeskunde.

Sinds meer dan 25 jaar specialiseert hij zich in de esthetische geneeskunde, waar hij uitblinkt in een waaier van behandelingen zoals draadjesliftsfillersantirimpelbehandelingen en injectables in behandeling tegen vaginisme, hoofdpijn of overmatig transpireren. Daarnaast specialiseert hij zich in bodycontouring, met name liposuctie en lipofilling.

In samenspraak overloopt Dr. Jehin jouw optimale behandeling, die eventueel al onmiddellijk kan plaatsvinden tijdens de eerste consultatie.

dr.merhai

Dr. Merhai Marlon

Anesthesist
dr.van-den-eynde

Dr. van den Eynde Saskia

Anesthesiste
dr.tosi

Dr. Tosi Maurizio

Anesthesist
dr. Karel Van Eeckhout - anesthesist

Dr. Van Eeckhout Karel

Anesthesist

Onze medewerkers

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda