Laserbehandelingen

Last van acné, striemen, littekens, pigmentvlekken, intieme problemen of vervelende haargroei? Met een laserbehandeling los je deze ergernissen snel en pijnloos op!

Laserbehandelingen van striemen en littekens

Wist je dat littekens en striemen niet helemaal onomkeerbaar zijn? Gezonde voeding, sporten of crèmes kunnen deze beschadigingen van je huid helaas niet herstellen, maar een laserbehandeling met een moderne, krachtige laser biedt wel een oplossing. Ook hardnekkige acné kan eenvoudig en volledig pijnloos aangepakt worden door middel van lasertherapie. Daarnaast is pigmentvlekken laseren een behandeling die we regelmatig uitvoeren.

Maak een afspraak in één van onze praktijken en we bekijken samen hoe we jou met een laserbehandeling kunnen helpen. Je wordt begeleid en behandeld door een specialist die een extra opleiding genoot voor dit soort laserbehandelingen.

 

1052laserbehandelingen.jpg
9741Gynecology Model 3.jpg

Laserbehandelingen voor het behandelen van stress-urine incontinentie en vaginaverstrakking

Een nieuwe innovatieve lasertechniek in de intieme zone helpt je komaf te maken met vervelende problemen, zoals urineverlies en vaginale laxiteit  na een bevallingOok prolaps (baarmoederverzakking) kan hiermee verholpen worden, zodat een operatie niet meer nodig is.

Laserbehandelingen tegen rimpels

Heb je last van rimpels, maar zie je een chirurgische ingreep niet zitten? Een populaire nieuwe techniek is het fotona 4D-laserliften: een facelift in vier stappen, waarbij de textuur en stevigheid van de huid wordt verbeterd langs de buitenkant én de binnenkant van het gezicht.

4D-laserbehandelingen beginnen met een pijnloze, binnensmondse laserbehandeling, die rimpels rond de mond en kin verzacht. Vervolgens wordt de huid langs de buitenkant behandeld met laser. Door verwarming wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en zo de elasticiteit van de huid verhoogd. Tot slot worden dode huidcellen verwijderd door middel van peeling, waardoor de huid weer helemaal fris en egaal oogt.

Andere behandelingen tegen wallen en fijne rimpeltjes rond de ogen of rokerslijntjes zijn eveneens mogelijk.

1071laserbehandelingen1.jpg

Permanente ontharing door laserbehandeling

Ben je het beu om je benen te scheren of je bikinilijn te (laten) epileren? Of ben je als man gegeneerd over het haar op je rug of borst? Ook voor ontharing bieden laserbehandelingen een oplossing! Na zes à acht pijnloze laserbehandelingen ben je definitief van je ongewenste haargroei verlost! Laser ontharen is niet voor niets bijzonder populair bij jonge vrouwen én mannen. Meer info over deze behandeling vind je hier.

Laserbehandleingen tegen couperose en rosacea

Couperose is een aandoening die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van roodachtige adertjes op de huid, vooral in het gezicht. Hoewel het meestal geen medisch probleem vormt, kan couperose als onaangenaam worden ervaren en leiden tot onzekerheid bij sommige mensen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelingen beschikbaar om couperose te verminderen of te verwijderen, waaronder laserbehandelingen.

Laserbehandelingen tegen couperose maken gebruik van geconcentreerde lichtstralen om de bloedvaten die verantwoordelijk zijn voor de roodheid te vernietigen. Deze behandelingen zijn over het algemeen veilig en effectief, en kunnen leiden tot een aanzienlijke verbetering van de huidtextuur en kleur. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de ernst van de couperose en de grootte van het te behandelen gebied. Klik hier voor meer informatie.

 

15882Couperose.jpg

Hoeveel kost een laserbehandeling?

De prijs wordt besproken tijdens een eerste intakegesprek. De prijs hangt af van de zone, type behandeling en de duurtijd. De prijs (inclusief behandeling en nazorg) varieert van € 40 tot € 400 per behandeling

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

Op zoek naar informatie over andere behandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda