Wallen? Droogtelijntjes? Ontdek onze Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling!

Wil je een frissere uitstraling rondom je ogen zonder spuitjes of naalden? Dan is een Smooth eye‚ĄĘ laserbehandeling √©√©n van de mogelijkheden.

Fijne lijntjes, rimpels en dikke wallen onder je ogen kunnen met de Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling verholpen worden.

Heb je last van beginnende¬†kraaienpootjes,¬†fijne lijntjes¬†of¬†rimpels¬†rondom je ogen en heb je geen zin in spierverslappende spuitjes of een chirurgische ooglift? Dan is de Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling mogelijks d√© behandeling voor jou. Ook¬†puffy eyes¬†of¬†dikke wallen¬†kunnen hiermee verdwijnen.

Wat is een Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling tegen wallen en droogtelijntjes?

De Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling van Fotona is een¬†niet-invasieve¬†laserbehandeling met Er:Yag, gebruikt voor¬†verstrakking¬†en¬†rimpelreductie¬†in het¬†peri-oculaire¬†gebied. Het verbetert de elasticiteit, de structuur en het volume van de huid. Het stimuleert de collageen aanmaak en zorgt voor een frisse blik.

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 sessies nodig, met een interval van 3 weken.

10842smootheye collage.jpg

Hoe gaat de Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling in z‚Äôn werk?

Je komt eerst op intake gesprek bij één van onze lasertherapeutes. Zij bekijken met jou de probleemzones en het gewenste resultaat. Na het opstellen van een behandelplan kan de behandeling ingepland worden.

Voor we van start gaan zal er eerst een verdovende zalf aangebracht worden, die ongeveer 30 minuten moet inwerken. Nadien zijn er een drietal stappen die de laserspecialiste zal uitvoeren. Je kan wat warmte en ongemak ervaren, maar gezien de behandeling slechts enkele tiental minuten duurt, valt dit zeker mee.

Play Video

Wat na een Smooth Eye‚ĄĘ laserbehandeling?

De hele behandeling (van installatie, zalf aanbrengen, behandelen en nazorg) neemt een klein uurtje in beslag.

Na de laserbehandeling zien de onderste oogleden rood en kan er wat zwelling aanwezig zijn. Gemiddeld duurt dit 2-5 dagen. Gedurende deze periode smeer je een zalf, die je meekrijgt van de lasertherapeute.

Belangrijk om weten is dat je 4 weken voor én 4 weken na elke laserbehandeling niet in de zon mag komen, dus voeren wij deze behandling niet uit in de late lente of zomer, en hou je hier best ook rekening mee als je een (zon)vakantie inboekt.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze specialisten

Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialist
Verpleegkundige - laserspecialiste

Kimberly

Naast assisteren in het operatiekwartier heeft Kimberly haar verdiept in de wereld van laserbehandelingen. Bij haar kom je terecht voor elke laserbehandeling.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

De kosten van een Smooth-eye¬ģ behandeling

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 150 euro

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda