Wallen? Droogtelijntjes? Ontdek onze Smooth Eye™ laserbehandeling!

Wil je een frissere uitstraling rondom je ogen zonder spuitjes of naalden? Dan is een Smooth eye™ laserbehandeling één van de mogelijkheden.

Fijne lijntjes, rimpels en dikke wallen onder je ogen kunnen met de Smooth Eye™ laserbehandeling verholpen worden.

Heb je last van beginnende kraaienpootjesfijne lijntjes of rimpels rondom je ogen en heb je geen zin in spierverslappende spuitjes of een chirurgische ooglift? Dan is de Smooth Eye™ laserbehandeling mogelijks dé behandeling voor jou. Ook puffy eyes of dikke wallen kunnen hiermee verdwijnen.

Wat is een Smooth Eye™ laserbehandeling tegen wallen en droogtelijntjes?

De Smooth Eye™ laserbehandeling van Fotona is een niet-invasieve laserbehandeling met Er:Yag, gebruikt voor verstrakking en rimpelreductie in het peri-oculaire gebied. Het verbetert de elasticiteit, de structuur en het volume van de huid. Het stimuleert de collageen aanmaak en zorgt voor een frisse blik.

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 sessies nodig, met een interval van 3 weken.

10842smootheye collage.jpg

Hoe gaat de Smooth Eye™ laserbehandeling in z’n werk?

Je komt eerst op intake gesprek bij één van onze lasertherapeutes. Zij bekijken met jou de probleemzones en het gewenste resultaat. Na het opstellen van een behandelplan kan de behandeling ingepland worden.

Voor we van start gaan zal er eerst een verdovende zalf aangebracht worden, die ongeveer 30 minuten moet inwerken. Nadien zijn er een drietal stappen die de laserspecialiste zal uitvoeren. Je kan wat warmte en ongemak ervaren, maar gezien de behandeling slechts enkele tiental minuten duurt, valt dit zeker mee.

Wat na een Smooth Eye™ laserbehandeling?

De hele behandeling (van installatie, zalf aanbrengen, behandelen en nazorg) neemt een klein uurtje in beslag.

Na de laserbehandeling zien de onderste oogleden rood en kan er wat zwelling aanwezig zijn. Gemiddeld duurt dit 2-5 dagen. Gedurende deze periode smeer je een zalf, die je meekrijgt van de lasertherapeute.

Belangrijk om weten is dat je 4 weken voor én 4 weken na elke laserbehandeling niet in de zon mag komen, dus voeren wij deze behandling niet uit in de late lente of zomer, en hou je hier best ook rekening mee als je een (zon)vakantie inboekt.

Hoeveel kost een Smooth Eye™ laserbehandeling?

Smooth Eye™  (per sessie)                        150€

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro inclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda