Stap binnen in
onze kliniek

Welkom in de Belgian Beauty Clinic waar we jouw leven een stukje mooier trachten te maken.

Onze medewerkers ontvangen je in de uitnodigende lounge met een lekkere koffie waar je in alle comfort rustig je afspraak met de specialist afwacht. Je geniet er van een uitstekende begeleiding.

Goed ingelichte patiënten, daarvoor gaan we tot het uiterste. Daarom voeren we ingrepen nooit uit zonder een eerste consultatie.

Tijdens deze raadpleging bieden onze specialisten je een gedetailleerd beeld van de behandelmogelijkheden en beantwoorden ze al je vragen. Daarbij wijzen ze ook op aandachtspunten zoals hoe je optimaal voor te bereiden, mogelijke complicaties en de nazorg.

Onze adviezen zijn geheel vrijblijvend. Het staat je dus vrij om al dan niet te kiezen voor een vervolgtraject (met behandeling) na dit intakegesprek.

hospital-beds
seahorse-white

Onze troeven
op tafel

Een geëngageerd team van experts, dat écht naar je luistert, staat je bij van begin tot einde. In onze state-of-the-art faciliteiten ben je in veilige en bekwame handen:

  • High-level medische voorzieningen om jouw verblijf aangenaam en veilig te maken
  • Moderne en hoogtechnologische operatieruimtes te Diest
  • We hanteren steeds de hoogste standaarden op vlak van zorg en hygiëne
  • Ruime parking & vlot bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Na je behandeling zijn we 24u/24u beschikbaar voor nazorg en vragen

Maak kennis met de Belgian Beauty Clinic in het Vlaams-Brabantse Diest. Hier vinden zowel consultaties als operaties plaats.

We nemen graag onze tijd voor jou. Maak daarom altijd eerst een afspraak voor je langskomt. Het adres:
Schaluinstraat 5, 3290 Diest.

Omdat we iedere patiënt de kans willen geven om op consultatie te komen in zijn of haar eigen regio, kun je ook terecht op deze twee andere locaties:

  • Onze consultatieruimte in Willebroek is centraal gelegen in de Provincie Antwerpen en makkelijk bereikbaar. Het adres: Schoolweg 28, 2830 Willebroek
  • Woon je in het westen van het land? Kom dan langs in onze consultatieruimte in Blankenberge, vlak bij de Noordzee. Het adres: Langestraat 41, 8370  Blankenberge.

Wil je graag meer
informatie?

Neem dan contact met ons op via:

Wil je langskomen in onze kliniek of in een van onze consultatieruimtes? Leg dan eerst je afspraak vast.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda