Draadjeslift

Wil je een jeugdigere uitstraling zonder een grote ingrijpende operatie? Dan is een draadjeslift één van de mogelijkheden.

Een draadjeslift, ook wel PDO draadlift of thread lift genoemd.

Een draadjeslift is een ingreep waarbij er tijdelijk onderhuidse draden worden gebruikt waardoor er een subtiele maar zeer visibele lift ontstaat in de huid. Door deze onderhuidse draden aan te spannen, lift je de huid als het ware op. Bijkomend ontstaat er door het genezingsproces extra collageen, wat zorgt voor een langdurige anti-aging.

Een draadjeslift, een jongere look zonder snijden.

Indien u zich echter nog niet klaar voelt voor een echte operatie of u heeft angst van de anesthesie, dan kan u bij onze plastisch chirurgen terecht voor een draadjes facelift. Het is een behandeling met kleine draadjes die de huid strak trekt. Dit gebeurt onder lokale verdoving en zonder littekens. Hierdoor kan u steeds op een natuurlijk resultaat rekenen.

Het grootste voordeel van een draadjeslift ten opzichte van een facelift is de hersteltijd. Je hoeft niet onder narcose, je krijgt geen drukverband om en de hematoomvorming is minimaal. Verder is een draadjeslift de ideale tussenstap voor hen waarvoor een facelift nog iets te vroeg is.

De draadjeslift waar jij je goed bij voelt.

Over een draadjeslift wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een draadljeslift. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

Hoeveel kost een draadjeslift?

Draadjeslift  (6 draadjes)        vanaf € 1116*

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

Op zoek naar informatie over  andere gezichtbehandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda