Rimpelbehandeling

Overweeg je een rimpelbehandeling? Onze specialisten informeren en behandelen je in alle comfort. Ontdek je opties.

Rimpelbehandeling

Kies de leeftijd die je uitstraalt dankzij een rimpelbehandeling

Heb je al eens met spijt naar je spiegelbeeld gekeken, wanneer de lijnen zich stilaan aftekenen op je gezicht?¬†Rimpels¬†zijn een¬†natuurlijk bijeffect¬†van veroudering, maar geen onomkeerbare eigenschap waar je maar aan moet wennen. Met een eenvoudige¬†rimpelbehandeling¬†bereik je een verrassend mooi resultaat en krijgt je¬†‚Äėjoie de vivre‚Äô¬†een boost.

" Botuline-toxine, beter gekend als Botox¬ģ "

Wat is Botuline-Toxine?

Botox¬ģ, ook bekend onder de wetenschappelijke naam Botulinum toxine, is een neurotoxisch eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum. Het is vooral bekend vanwege zijn gebruik in cosmetische behandelingen om rimpels en fijne lijnen te verminderen, maar het heeft ook verschillende medische toepassingen.

Hoe werkt Botuline-Toxine?

Botox¬ģ werkt door het blokkeren van de zenuwsignalen die nodig zijn voor de spiercontractie. Het wordt ge√Įnjecteerd in kleine, gecontroleerde hoeveelheden in specifieke spieren, wat tijdelijk voorkomt dat die spieren samentrekken. Dit resulteert in een gladdere en meer ontspannen uitstraling van de huid boven de spieren.

Verschillende toepassingen van botuline-toxine

In de cosmetiek wordt botuline-toxine gebruikt om de verschijning van rimpels op het voorhoofd, rond de ogen en tussen de wenkbrauwen te verminderen. Het kan ook helpen bij het liften van wenkbrauwen en het minimaliseren van lachrimpeltjes rondom de ogen.

 

Naast cosmetische behandelingen wordt Botox¬ģ ook gebruikt voor medische doeleinden, waaronder:

  • Behandeling van overmatig zweten (hyperhidrose)
  • Behandeling van spierspasmen in de nek en oogleden
  • Behandeling van chronische migraine
  • Hulp bij aandoeningen zoals overactieve blaas

Nevenwerkingen van botuline-toxine?

Hoewel Botox¬ģ als veilig wordt beschouwd voor de meeste mensen, zijn er mogelijke bijwerkingen en risico's. Deze kunnen lichte pijn, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats omvatten, hoofdpijn, een tijdelijke gezichtsptosis of hangende oogleden. Ernstigere reacties zijn zeldzaam maar vereisen onmiddellijke medische aandacht, die uiteraard door onze artsen met de nodige expertise behandeld kunnen worden.

Verschillende opties voor rimpelbehandelingen op een rij

Niet enkel botuline-toxine is aangewezen voor die hardnekkige rimpel. Afhankelijk van het gewenste resultaat, indicatie of mogelijkheden bestaan er verschillende behandelingen:

Botuline-toxine

Botox¬ģ laat de spieren op een natuurlijke manier ontspannen, waardoor de huid zich weer glad trekt. Dat maakt het een zeer effectieve anti-rimpelbehandeling, die veel gebruikt wordt voor het verminderen van kraaienpootjes, om ‚Äėfronsrimpels‚Äô of voorhoofdrimpels te behandelen of om een subtiele wenkbrauwlift te bekomen. Ook in de behandeling van migraine, hoofdpijn en overmatige transpiratie kan Botox¬ģ een rol spelen. Deze behandeling moet om de paar maanden worden herhaald.

Fillers

Fillers kunnen diepe rimpels of hollere delen van het gelaat opvullen. Deze rimpelbehandeling wordt vooral gebruikt voor de neus(lippen)plooi, marionetlijntjes, rokerslijntjes, vollere lippen of om de jukbeenderen een subtiele lift te geven.

PRP

PRP¬†wordt gebruikt voor een zogenaamde ‚Äėvampire facelift‚Äô: een rimpelbehandeling waarbij de textuur van de huid op een natuurlijke manier wordt verbeterd met lichaamseigen plasma.

Draadjeslift

Draadjeslift¬†ofwel een ‚Äėsoft lift behandeling‚Äô is een weinig ingrijpende en toch effici√ęnte rimpelbehandeling. Door fijne draadjes aan te brengen in de lederhuid, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de elasticiteit van de huid verhoogd.

Lasertherapie

Lasertherapie is een niet-invasieve behandeling. Een behandeling met laser kan goed worden ingezet tegen onder meer littekens, acné en striemen, fijne lijntjes en een doffe huid. Alles over onze laserbehandelingen lees je via onderstaande knop.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

dr.kristoff
Plastisch chirurg

Dr. Kristoff Verdonck

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

dr.van-schoonbeek
Plastisch chirurg

Dr. Anne-Sophie Vanschoonbeek

Door haar passie voor esthetiek heeft zij zich gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidchirurgie en niet-chirurgische behandelingen (fillers en botox) van het aangezicht.

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Onze specialisten

dr.peeters
Esthetisch arts

Dr. Peeters Jo

Deze European Master in esthetische & anti-aging geneeskunde heeft een speciale interesse in injectables, fillers en antirimpelbehandelingen.

dr.jehin
Esthetisch arts

Dr. Didier Jehin

Dr. Jehin specialiseert zich al meer dan 25 jaar in de esthetische geneeskunde, oa in liposuctie en bodycontouring, fillers & botox..

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een anti rimpelbehandeling wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten van een anti-rimpelbehandeling

All-inclusive prijs

Botuline-toxine:

1 zone : 150‚ā¨

2 zones: 275‚ā¨

3 zones: 375‚ā¨

 

Fillers:

vanaf 1 ml: 300‚ā¨

Traangoot: 350‚ā¨

 

Draadjeslift:

per 6 draadjes: 1350‚ā¨

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1‚ā¨) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda