Vampire facelift

Wil je er jonger uitzien? Met een vampire facelift krijgt je huid opnieuw een strakke uitstraling, zonder chirurgische ingreep.

De vampire facelift: een facelift die zichzelf vernieuwt

Zoek je een facelift zonder operatie, die toch langdurig effect heeft? Dan is een ‘vampire facelift’ of ‘vampire facial’ mogelijk jouw ideale huidverjonging. Door je huid te injecteren met kleine volumes van je eigen bloedplasma (PRP), worden stamcellen en groeifactoren uit je bloed gebruikt om je huid strakker, resistenter en veerkrachtiger te maken.

De behandeling werd beroemd door sterren als Kim en Kourtney Kardashian, Keira Maguire en Rupert Everett, die er openlijk over spreken in de media. Deze facelift wordt inmiddels bij duizenden vrouwen wereldwijd toegepast, voor het verkrijgen en behouden van hun mooie, strakke en natuurlijke huid.

942huidverbeterende_behandelingen.jpg

Op schoonheid staat geen leeftijd, dus ook niet op de vampire facelift

Denk je dat het misschien nog te vroeg is voor een vampire facelift? We kunnen je geruststellen: bijna alle gezonde mannen en vrouwen komen in principe in aanmerking.

De behandeling werkt voornamelijk preventief. Daarom is een vampire facelift minder aangeraden als er al een grote huidverslapping is (tenzij in combinatie met fillers of een facelift) en kiezen net veel jonge mensen voor deze behandeling. Bij Belgian Beauty Clinic werken we uitsluitend met Zwitserse producten van de beste kwaliteit, omdat jouw gezondheid primeert!

871vampire-facelift1.jpg

De wetenschap achter de vampire facelift

De vampire facelift is een niet-chirurgische facelift voor het verjongen van de huid. Tijdens de behandeling krijg je kleine injecties met zogenaamd ‘Platelet Rich Plasma’ of PRP uit je eigen bloed - vandaar de naam vampire facelift. Het PRP zorgt voor de aanmaak van extra collageen en heeft hierdoor een verstevigend effect op je huid. Deze zal terug strakker staan, elastischer aanvoelen en er gezonder en jonger uitzien. Aangezien er geen operatie nodig is, zijn er ook geen littekens en is de hersteltijd achteraf beperkt.

Hoeveel kost een vampire facelift?

4Vampire facelift (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 450

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

Op zoek naar informatie over  andere gezichtbehandelingen? Via onderstaande links vind je alles over onze:

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda