Facelift

Veroudert je huid, terwijl jij je nog jong voelt? Met een facelift herontdek je de schoonheid van je gezicht.

Facelift

Details procedure:

Duurtijd ingreep

3 - 4 u

Anesthesie type

Lokaal of algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 3099‚ā¨

Een facelift voor een natuurlijk jongere huid

Ben je nog jong, maar voel je jezelf ouder worden bij elke blik in de spiegel? De veroudering van je lichaam zet zich op een gegeven moment in, maar hoe snel de klok vooruit tikt heb je zelf in de hand. Met een facelift herstel je de elasticiteit van je huid en het volume van je aangezicht, en maak je rimpels, vermoeide ogen of hamsterwangetjes voor een tijdje ongedaan. Zo straal je weer de jeugdigheid uit die je voelt!

562facelift1.jpg

Jij beslist over de ins en outs van je facelift

Het verslappen van de huid is een natuurlijk gevolg van veroudering, dat wordt versneld door overmatige blootstelling aan de zon, roken of stress.

Met een facelift verjongen we je aangezicht door de plooien en rimpels van de gezichtshuid terug strakker te maken. Onze plastisch chirurgen zijn specialisten op dit gebied. Hierdoor kan je steeds op een natuurlijk resultaat rekenen! Ze overlopen met jou al je opties en jij beslist bij welke behandeling jij je goed voelt.

Een operatieve facelift kan ook worden gecombineerd met een halslift of een strakke kaaklijn operatie. Je bespreekt dit met je behandelende specialist. Liever een mini-facelift zonder operatie? Ook daarin heb je verschillende mogelijkheden, waarover je begeleidende arts je meer kan vertellen!

571draadjes-facelift.jpg

Kijk je op tegen een chirurgische ingreep of tegen de anesthesie?

Er zijn verschillende opties voor een facelift zonder operatie.

Onze specialisten geven je graag meer informatie en persoonlijk advies over elk van deze behandelingen op basis van een grondige analyse van je huid.

571draadjes-facelift.jpg

Draadjeslift

Bij een draadjeslift wordt gebruik gemaakt van kleine draadjes die de huid strak trekken. De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en laat geen littekens na. Hierdoor kan je steeds rekenen op een natuurlijk resultaat.

nr15595b7bb7a68133abde707fe7e1e8865

Fotona 4D laserfacelift

Bij een laserfacelift wordt gebruik gemaakt van  verschillende lasergolflengtes die de doorbloeding en collageenaanmaak van je huid verbeteren en zo de huidelasticiteit verhogen.

3851Beautox blog Kopie.jpg

Vampire facelift

Een populaire¬†‚Äėfacelift‚Äô zonder operatie¬†is ook de¬†PRP-behandeling¬†of¬†‚Äėvampire facelift‚Äô,¬†waarbij¬†eigen bloedplasma¬†wordt gebruikt om de regenererende processen in je gezichtshuid optimaal te stimuleren. Alles over een vampire facelift lees je¬†hier.

1152fillers.jpg

Injectables

Als je nog jong bent, en je rimpeltjes nog niet te diep zijn, kan je ook kiezen voor een behandeling met injectables.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

dr.van-zele
Plastisch chirurg

Dr. Dirk van Zele

Pati√ęnten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.

 

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een facelift wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten voor een facelift

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 3099* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1‚ā¨) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda