Borstvergroting

Niet tevreden over je boezem? Met een mooie borstvergroting kies je voor het lichaam van je dromen. Miljoenen vrouwen gingen je voor.

Details procedure:

Duurtijd ingreep

1 uur

Anesthesie type

Algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 2892€

Details procedure:

Duurtijd ingreep

1 uur

Anesthesie type

Algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 2892€

Breng je boezem beter in balans

Zijn je borsten aan de kleine kant of niet even groot? Bij heel veel vrouwen komen kleine of ongelijke borsten voor. Gelukkig is een borstvergroting al lang geen exclusieve luxe meer. Jaarlijks kiezen duizenden vrouwen voor een borstvergroting, om hun boezem beter in balans te brengen met hun lichaam en wensen. Met een eenvoudige en veilige ingreep kan je je leven een hele nieuwe wending geven.

Portrait of cheerful and multiethnic women in colorful bras looking at camera while posing together isolated on grey, different body types and self-acceptance concept, multicultural models

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Voor en na resultaten

Onze chirurgen

dr.kristoff
Plastisch chirurg

Dr. Kristoff Verdonck

Uit zijn passie voor plastische chirurgie heeft Dr. Verdonck deze kliniek opgestart, waar hij zich laat omringen door de besten in hun vak.

dr.van-zele
Plastisch chirurg

Dr. Dirk van Zele

Patiënten komen uit heel Europa bij hem voor borstvergrotingen met behulp van implantaten wegens zijn expertise.

 

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost éénmalig 50€. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een borstvergroting wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 2892* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

FAQ/veelgestelde vragen

Neen, alleen een operatie met prothesen zal een veilig en blijvend resultaat kunnen garanderen. Het gebruik van hormonen en vitaminen hebben slechts een beperkte invloed op het borstvolume. Het onjuist gebruik van hormonen kan zelfs schade berokkenen aan uw gezondheid!

Waarschijnlijk wel. Een borstvergroting vormt meestal geen belemmering om borstvoeding te geven, onder voorbehoud dat de melkklier en melkkanaaltjes geen schade hebben opgelopen tijdens de operatie. Dit gebeurt gelukkig uiterst zelden.

Dit is eerder uitzonderlijk. Als gevolg van de druk door de prothese op de gevoelszenuw kan er een verandering in het gevoel van de tepel ontstaan. Deze kan meer of minder gevoelig worden. Meestal is dit slechts tijdelijk en na enkele weken zal het gevoel zich geleidelijk normaliseren.

De chirurg bespreekt samen met u welke incisie het meeste geschikt is. De toegang via de borstplooi wordt het meest gebruikt en is een veilige techniek om de prothesen symmetrisch in te brengen zonder de borstklier te beschadigen. Hierdoor zal u in de toekomst ook nog makkelijk borstvoeding kunnen geven indien gewenst.

Het litteken geneest meestal probleemloos en quasi onzichtbaar. Na 1 jaar zal er enkel nog een dun, huidskleurig lijntje overblijven.

Wanneer de wondjes volledig genezen zijn, kan u terug onder de zonnebank. Denk er wel steeds aan de littekentjes goed af te dekken. Dit kan u doen door middel van een pleister of een zonnecrème van een voldoende hoge factor (50+ SPF).

Zolang de draadjes ter plaatse zijn, moet het litteken droog en proper gehouden worden. Het verband blijft best dicht. Hierna mag men het litteken 2x daags, zachtjes masseren met een vochtinbrengende crème of speciale littekenzalf. Dit zorgt ervoor dat het littekentje minder hard aanvoelt en bleker van kleur wordt zodat na verloop van tijd enkel nog een onopvallend dun lijntje overblijft.

Neen! Als men tevreden is over de vorm en het volume van de borsten, hoeft men de prothesen niet noodzakelijkerwijs te vervangen. Wel is aan te raden om regelmatig een controle echografie te laten uitvoeren. Zo er geen problemen gedetecteerd worden, kunnen siliconen prothesen vele jaren langer behouden worden.

Afhankelijk van uw job kan u na 5 dagen tot 2 weken weer aan de slag. Hou er rekening mee om voldoende rust in te plannen.

De operatiewonden dienen best droog en proper gehouden. Wanneer wondjes nat worden, kunnen er ernstige infecties ontstaan. Om dit te vermijden wordt douchen en baden in de genezingsperiode ontraden. Wel kan men zich uiteraard opfrissen met een washandje mits men de geopereerde zone vermijdt.

Zoals bij elke operatie zijn er ook aan een borstvergrotende operatie enkele risico’s verbonden. Gelukkig zijn deze complicaties heel erg zeldzaam. De meest voorkomende problemen zijn:

  • Asymmetrie
  • Infectie
  • Nabloeding
  • Kapselcontractie
  • Protheseverschuiving
  • Verandering van gevoel in de tepels of de borst zelf

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1€) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda