Ooglidcorrectie

Geven je afhangende oogleden je een vermoeide look? Dankzij een ooglidcorrectie straal je energie uit als nooit tevoren.

Ooglidcorrectie

Details procedure:

Duurtijd ingreep

45 min - 2 u

Anesthesie type

Lokaal of algemeen

Overnachting?

Neen

Kostprijs

Vanaf 1405‚ā¨

Maak opnieuw een jeugdige indruk dankzij een ooglidcorrectie

Hebben mensen vaak de indruk dat je vermoeid of treurig bent, of vind je zelf dat je er moe of oud uitziet door je donkere, afhangende oogleden of walletjes? Deze vervelende kwaaltjes zijn minder onoverkomelijk dan je denkt. Met een relatief eenvoudige ooglidcorrectie geef je je gezicht een frisse en jonge uitstraling. Ook lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn en vermoeide ogen aan het einde van de dag kunnen door middel van een ooglidcorrectie vrijwel altijd worden verlicht!

502ooglidcorrectie3.jpg

Een ooglidcorrectie aan de bovenoogleden

Elke persoon is anders. Daarom bekijkt je chirurg wat de beste oplossing is voor jouw specifieke oogleden en klachten. Er zijn twee manieren waarop een ooglidcorrectie kan worden benaderd.

  • Een bovenste ooglidcorrectie¬†(of bovenooglidcorrectie) is een relatief¬†kleine ingreep,¬†waarmee snel een¬†wakkerdere blik¬†en¬†jeugdigere uitstraling¬†wordt gecre√ęerd. Je oogleden liften kan soms met de¬†laser,¬†maar gebeurt meestal¬†chirurgisch¬†en laat slechts een¬†klein littekentje na, dat mooi verborgen zit in de natuurlijke oogplooi.
  • Ook bij een¬†onderste ooglidcorrectie¬†(of onderooglidcorrectie) is er een¬†laag risico.¬†De¬†hersteltijd¬†voor deze behandeling is gemiddeld slechts¬†√©√©n week.¬†Het is √©√©n van de meest uitgevoerde plastische ingrepen ter wereld en onze chirurgen hebben¬†veel ervaring¬†met het verrichten van deze operatie. Dit kan zowel onder¬†lokale verdoving¬†als¬†algemene anesthesie,¬†indien gewenst.

Een (onder-)ooglidcorrectie met fillers

521ooglidcorrectie2.jpg

Holle onderoogleden of donkere kringen kunnen ook behandeld worden door toevoeging van extra volume. Zo wordt de overgang tussen het onderooglid en de rest van het gelaat weer glad en strak. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn hiervoor zeer geschikt. Ook lipofilling met eigen vetweefsel kan overwogen worden. Het litteken wordt netjes verborgen net onder de wimpers of aan de binnenkant van het ooglid, waardoor het haast niet waar te nemen valt.

Verschillende opties

15462Ooglidcorrectie-incisie.jpg

Chirurgische ooglidcorrectie

Overtollig weefsel wordt secuur verwijderd door de chirurg. Je krijgt onmiddellijk een frissere blik en vermoeide ogen behoren tot het verleden.

3892Beautox-tegen-rimpels.jpg

Ooglidcorrectie door middel van fillers

Donkere kringen kan je verhelpen door middel van fillers, waardoor de oppervlakkige bloedvaatjes geen verkleuring meer kunnen veroorzaken waardoor je er frisser uitziet.

16772fotona-laser-huidverjonging.jpg

Ooglidcorrectie met behulp van laser

Geen fan van naalden of is het nog te vroeg voor een chirurgische behandeling? Kijk hier voor meer info over de Smooth eye¬ģ, een nieuwe revolutionaire laserbehandeling.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volledig gekeurd en gecertificeerd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze specialisten

dr.van-schoonbeek
Plastisch chirurg

Dr. Anne-Sophie Vanschoonbeek

Door haar passie voor esthetiek heeft zij zich gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidchirurgie en niet-chirurgische behandelingen (fillers en botox) van het aangezicht.

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Kimberly - Operatieverpleegkundige & laserspecialist
Verpleegkundige - laserspecialiste

Kimberly

Naast assisteren in het operatiekwartier heeft Kimberly haar verdiept in de wereld van laserbehandelingen. Bij haar kom je terecht voor elke laserbehandeling.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost √©√©nmalig 50‚ā¨. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een ooglidcorrectie wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten voor een ooglidcorrectie

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 1405* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1‚ā¨) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda