Lipofilling

Droom je van volle, strakke billen, borsten of wangen? Lipofilling is de ideale manier om je lichaam op een mooie manier te accentueren.

Lipofilling van je billen, borsten, gezicht en meer

Missen je billen volume of heb je vervelende plooien of deuken? Met een lipofilling kan je alles weer laten bijvullen. We spreken hier over de fameuze ‘Brazilian butt lift’. Op deze pagina lees je alles over een bilvergroting. Ook een borstvergroting kan door middel van lipofilling worden gerealiseerd.

Lipofilling wordt daarnaast veelvuldig gebruikt voor de verjonging van het aangezicht. Door op strategische plaatsen kleine hoeveelheden vetweefsel in te brengen, worden deukjes en rimpels op een mooie en natuurlijke manier weggewerkt. De techniek is overigens ook zeer geschikt voor de verjonging van de huid op je handen, die door veroudering vaak verdunt en verkleurt.

342bilvergroting.jpg

Lipofilling met eigen vet voor een mooi en natuurlijk resultaat

Wil je vollere borsten, billen of wangen, maar laat je niet graag kunstmatige producten in je lichaam spuiten? Onze gespecialiseerde chirurgen kiezen bewust voor lipofilling met eigen vetweefsel, waartegen geen afstotingsreactie kan optreden. Dit maakt de behandeling veilig en duurzaam.

671lipofilling1.jpg

Wat mag ik verwachten van een lipofilling?

Een lipofilling verloopt in twee fases. In een eerste fase van de ingreep wordt het vetweefsel voor de lipofilling op een andere plek van je lichaam weggezogen, soms in een zone in de buurt van degene die behandeld zal worden, soms op een andere plaats. In de tweede fase wordt het vet met moderne installaties gefilterd, om vervolgens opnieuw te worden ingespoten op de gewenste plaats.

De minieme littekentjes die je eraan overhoudt zijn nagenoeg onzichtbaar, maar het prachtige resultaat is wel onmiddellijk zichtbaar!

Hoeveel kost een lipofilling?

Lipofilling vanaf € 1901*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda