Ervaringen

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Algemeen

Linda

Cursor icon

Bekijk de inhoud

Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 1 jaar geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, voel er zeer gelukkig mee! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier mijn voor en na foto!

Borstvergroting

Lisa

Top ervaring 🤩 Van het onthaal tot en met de nazorg heb ik me hier altijd enorm welkom gevoeld! Iedereen staat meteen voor je klaar indien je vragen hebt en er wordt echt naar jou noden geluisterd. Dankjewel!

Borstvergroting

Britt

Zeer tevreden van Dokter Verdonck! Ongeveer 4 maanden geleden een borstvergroting laten doen bij hem. Heel mooi resultaat, fantastisch! De zorg was ook dik in orde allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook na de ingreep voor het hersel de nodige begeleiding & ondersteuning gekregen😀 Dankjewel Belgian Beauty Clinic 🙏

Borstvergroting

Peggy

Cursor icon

Bekijk de inhoud

8 weken geleden een borstvergroting laten doen door Dr.Verdonck en wat een mooi resultaat nu al. Altijd heel onzeker geweest over mijn kleine boobs. Kijk al uit naar de zomer! Jullie hebben me zo veel zelfvertrouwen gegeven! Top team!

Borstvergroting

Dominique

Een half jaar geleden borstvergroting laten doen bij Dr. Verdonck. Ik ben echt mega tevreden en zo aangenaam verrast van het resultaat! Ik ben zo goed door het traject heen geholpen met dank aan alle lieve verpleegkundige van Belgian Beauty Clinic! Eindelijk kan ik me volledig vrouw voelen, ik had het veel eerder moeten laten doen!

Borstvergroting

Yannice

Na 8 jaar twijfelen, nadenken en zoeken naar een goede kliniek, is het gebeurd. Eindelijk de stap gezet voor een borstvergroting te laten doen. Naar mijn mening dan ook door de beste kliniek van België. Verdonck kijkt echt naar wat gezond is, haalbaar is en in proportie is met je lichaam. Over het personeel kan ik ook alleen maar vol lof spreken, ze zijn super vriendelijk, behulpzaam en volgen na de operatie ook zeer goed op. Na jaren lang mezelf slecht gevoeld te hebben, minderwaardig en eerder een jonge dan een vrouw te voelen, kan ik eindelijk vol trots in de spiegel kijken en van ‘mezelf houden’. Bedankt aan heel BBC!

Borstvergroting

Cailtlin

Na heel veel jaren pijn door te strakke bh's, wijde kleding en helemaal niet blij met me zelfbeeld. Ik zelf had geen klieren en weinig vetweefsel waardoor mijn bh altijd omhoog schoof. Heb ik na 3 kids en veel jaren twijfelen besloten voor een borstvergroting bij Belgian Beauty Clinic. Ben nu 6 mnd po en wat een fijne verpleegsters en dokter, je kan zelfs appen op zondag en de dokter belt je nog laat in de avond op om je gerust te stellen! Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd en vind het nu heerlijk om te gaan zwemmen met mijn kinderen. Deze clinic is echt de beste

Borstvergroting

Diana

Cursor icon

Bekijk de inhoud

Heb 2 jaar getwijfeld maar dokter verdonck heeft me op men gemak gesteld. Had een kleine A en wilde naturel geen opgezette borsten . Ben zo blij ermee hij heeft echt het juiste gedaan. Zeker niet twijfelen zoals ik gedaan heb maar doen . Dikke dank u wel dr verdock

Borstvergroting

Sofie

Cursor icon

Bekijk de inhoud

Ondertussen 11 weken geleden door Dr. Verdonck een borstvergroting laten doen. Super tevreden over het resultaat. Super opvolging 24/24-7/7 beschikbaar waar ik op zondag eens gebruik heb van gemaakt. Alles met een glimlach. Op 8 weken al eens foto verzonden maar vergeten voor en na te posten waar velen onder jullie wel achter zoeken. Kijk met veel verwachting naar de zomer! Bedankt super team!

Borstvergroting

Dominique

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda