Lipofilling

Droom je van volle, strakke billen, borsten of wangen? Lipofilling is de ideale manier om je lichaam op een mooie manier te accentueren.

Lipofilling van je billen, borsten, gezicht en meer

Missen je billen volume of heb je vervelende plooien of deuken? Met een lipofilling kan je alles weer laten bijvullen. We spreken hier over de fameuze ‘Brazilian butt lift’. Op deze pagina lees je alles over een bilvergroting. Ook een borstvergroting kan door middel van lipofilling worden gerealiseerd.

Lipofilling wordt daarnaast veelvuldig gebruikt voor de verjonging van het aangezicht. Door op strategische plaatsen kleine hoeveelheden vetweefsel in te brengen, worden deukjes en rimpels op een mooie en natuurlijke manier weggewerkt. De techniek is overigens ook zeer geschikt voor de verjonging van de huid op je handen, die door veroudering vaak verdunt en verkleurt.

bodycontouring.jpg

Lipofilling met eigen vet voor een mooi en natuurlijk resultaat

Wil je vollere borsten, billen of wangen, maar laat je niet graag kunstmatige producten in je lichaam spuiten? Onze gespecialiseerde chirurgen kiezen bewust voor lipofilling met eigen vetweefsel, waartegen geen afstotingsreactie kan optreden. Dit maakt de behandeling veilig en duurzaam.

Borst.jpg

Wat mag ik verwachten van een lipofilling?

Een lipofilling verloopt in twee fases. In een eerste fase van de ingreep wordt het vetweefsel voor de lipofilling op een andere plek van je lichaam weggezogen, soms in een zone in de buurt van degene die behandeld zal worden, soms op een andere plaats. In de tweede fase wordt het vet met moderne installaties gefilterd, om vervolgens opnieuw te worden ingespoten op de gewenste plaats.

De minieme littekentjes die je eraan overhoudt zijn nagenoeg onzichtbaar, maar het prachtige resultaat is wel onmiddellijk zichtbaar!

Hoeveel kost een lipofilling?

Lipofilling vanaf € 1901*

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult. **Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW.** Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben een volledig gecertificeerd operatiecentrum in Diest. Dit centrum is volgens de strengste kwaliteitsnormen gekeurd. Hier zullen wij met onze experts uitstekend voor u zorgen.

Logo-hex-black-png@2x-1
iso-certificaten

Onze chirurgen

dr.jehin
Esthetisch arts

Dr. Didier Jehin

Dr. Jehin specialiseert zich al meer dan 25 jaar in de esthetische geneeskunde, oa in liposuctie en bodycontouring en gelaatsbehandelingen.

dr.de-roeck
Plastisch chirurg

Dr. Lynn de Roeck

Al bij de eerste consultatie merk je de passie, ambitie en het bijzonder oog voor detail van deze chirurge, waar ze steeds werkt op maat van jouw wensen.

Voordelen van het eerste consult

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend en kost éénmalig 50€. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

emergency_call_1 1

Antwoord op je vragen

De medewerkers van Belgian Beauty Clinics staan volledig klaar om al uw vragen over de kliniek, de procedures en de kosten te beantwoorden.

healtcare-pink

Persoonlijk advies

Onze deskundigen zullen speciaal voor u een individueel behandelplan opstellen. Elk lichaam is uniek, en iedereen heeft andere wensen en behoeftes.

medical_documents 1

Een vrijblijvende offerte

Na het gesprek krijgt u een vrijblijvende offerte. Hiermee kunt u op uw eigen tempo een beslissing maken.

nurse_2 1

Kennismaking met de deskundige

Zit aan tafel met een deskundige die al uw vragen kan beantwoorden. Zo krijgt u een helder beeld van wat er gaat gebeuren.

Verloop van het consult

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak te maken via onze website of via de telefoon. In ons online systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard zijn we ook steeds via mail of via de telefoon bereikbaar.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele proces loodsen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Fase 1: Afspraak inplannen

U begint het traject met een afspraak maken via onze website. In ons systeem kunt u duidelijk zien wie wanneer beschikbaar is, en waar. Hier maakt u een afspraak wanneer dit voor u uitkomt.

Fase 2: Kennismaking

Op de dag van uw afspraak zult u kennismaken met onze deskundige. Hierbij zorgen wij dat u zich op uw gemak voelt tijdens dit gesprek. Alle vragen mogen gesteld worden!

Fase 3: Deskundig advies

Tijdens het gesprek zult u een hele hoop informatie ontvangen van onze deskundigen. De deskundige zal u door het hele process heenlopen en hierbij ook zijn of haar deskundige advies geven. Dit is op basis van uw lichaam en uw wensen. Zo heeft u altijd een behandeling wat bij u past.

Fase 4: Vrijblijvende offerte

Aan het einde van het gesprek zal de deskundige de offerte met u doornemen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan gebonden. Dit doen wij zodat u op uw eigen tempo hier een beslissing in kan nemen. 

Veiligheids informatie

Over een lipofilling wil je natuurlijk even kunnen nadenken. Je eerste infomoment bij ons is daarom geheel vrijblijvend en er vooral op gericht om je te leren kennen. We bekijken in alle rust wat je vragen en wensen zijn, welke behandeling hierbij aansluit en of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezond bent, kan er in principe geen probleem zijn, en leggen we je in alle duidelijkheid uit wat de verschillende stappen zijn bij een borstvergroting. We laten je volledig vrij om op je eigen tempo een beslissing te nemen.

  • Vrijblijvend infomoment
  • Op eigen tempo besluiten
  • Behandeling gemaakt voor jou
  • De procedure wordt volledig uitgelegd

De kosten van een lipofilling

All-inclusive prijs

Onze kosten zijn inclusief het verblijf en nazorg.

vanaf 1901* euro

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro exclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

*Op esthetische ingrepen geldt 21% BTW. Uitzonderingen op de btw-regel worden met je arts besproken.

heartbeat 1

Chirurgie

Onze ingrepen vinden plaats in onze kliniek in Diest. Hier zullen de beste chirurgen voor u zorgen.

stretcher 1

Verblijf

U verblijft in onze luxe kliniek in Diest en hier zorgen onze mederwerkers voor een aangenaam verblijf voor en na de ingreep.

bandage 1

Nazorg

Met de experts bij ons in de kliniek zorgen wij voor de beste nazorg zodat u goed en rusteloos kunt herstellen.

Onze klinieken

Diest

Schaluinstraat 5,
3290 Diest

Hier bevindt zich onze grote kliniek, waar ook de ingrepen doorgaan. Een ruime en gratis parking is voorzien.

locatie-diest
locatie-willebruik

Willebroek

Schoolweg 28,
2830 Willebroek

Er is een grote, betalende parking (1€) vlak naast de praktijk.

Blankenberge

Langestraat 41,
8370 Blankenberge

Hier is helaas geen parkeermogelijkheid voorzien. We raden aan om de wagen te parkeren aan de betalende parking ter hoogte van het station en te voet via de winkelstraat naar onze praktijk te komen.

locatie-blankenberge
calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda