Huidproblemen

Scheelt er wat aan je huid en voel je je daardoor minder goed in je vel? Kies voor een professionele behandeling van je huidproblemen en gun jezelf een boost van je zelfvertrouwen.

Last van huidproblemen? Blijf niet bij de pakken zitten!

Heb je last van uitgezette bloedvaatjes in het gezicht (couperose), pigmentvlekjes, striemen, acné of littekens (als gevolg van acné)? Laat het hoofd niet hangen! Dankzij een wetenschappelijk gefundeerde aanpak kunnen onze gespecialiseerde therapeuten elk van deze huidproblemen effectief behandelen. We gebruiken geen lapmiddeltjes, maar pakken het probleem aan bij de kern, voor een grondig en langdurig resultaat. Je zal je afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan!

1202huidproblemen.jpg
15882Couperose.jpg

Couperose, een vervelend probleem met een snelle oplossing

Heel veel mannen en vrouwen lopen vaak jaren rond met couperose, proberen tal van middeltjes uit o het probleem te camoufleren, zonder definitief resultaat.

Wist je dat er slechts 1 à 2 laserbehandelingen nodig zijn om definitef vaarwel te zeggen tegen couperose? Na een eerste behandeling zie je al onmiddelijk resultaat, dus waarom wachten?

Na een laserbehandeling tegen couperose ziet de huid rood, kan deze wat gezwollen zijn gedurende gemiddeld 5 dagen. De roodheid en zwelling verminderen dag per dag. Tussen elke sessie zit er minstens 4 weken, en de behandeling wordt niet uitgevoerd in de zomer.

Je krijgt na de behandeling een verzachtende en verkoelende crème mee naar huis (gratis!) die je meermaals per dag kan aanbrengen.

Tijdens het intakegesprek wordt alles netjes overlopen, krijg je info over de mogelijkheden, risico's en contra-indicaties en krijg je een prijsofferte.

Acné-letsels of een slechte huidconditie? Een laserpeeling kan je een frissere huid geven!

Acné kan lelijke littekens achterlaten, die vaak moeilijk te camoufleren zijn. Gelukkig kan je door middel van een (diepe) laserpeeling een nieuwe, frisse 'babyhuid' krijgen. Oude acné-littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen als sneeuw voor de zon. Grove poriën zijn dadelijk ook veel minder zichtbaar en de huid krijgt een frisse, stralende gloed.

2921litteken-acne.jpg

Afhankelijk van de diepte van het probleem, kan de laserbehandeling zeer opervakkig gaan tot zeer diep. Het voordeel van de laser is dat het toestel zo precies kan worden ingesteld dat het laagje per laagje kan worden behandeld. Hierdoor variëert de hersteltijd van 2 dagen tot maximaal 2 weken.

Na de behandeling moet je meermaals per dag een herstellende crème gebruiken (type Flamigel®), nadien schakel je over naar een hydraterende verzorgingscrème. Ook deze kan je krijgen bij onze laserspecialisten.

Zoek je een minimale hersteltijd ('downtime') maar toch een volledige opfrisbeurt van de huid? Dan is misschien de fractionele laserbehandeling iets voor jou?

2921litteken-acne.jpg

Fotona 4D: de meest efficiënte behandeling van huidproblemen in het gezicht

Word je stilaan een jaartje ouder, en is dat af te lezen aan je gezicht? Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar daarom niet onomkeerbaar. Het is heel normaal dat je rimpels, volumeverlies, rode vlekjes en andere huidproblemen graag nog wat onderdrukt. Veel mensen kiezen daarom voor een laserbehandeling, en meer specifiek voor een Fotona 4D-behandeling, om opnieuw een mooie en egalere huid te krijgen.

Ook ongewenste haargroei in het gezicht of elders op het lichaam kan met een laserbehandeling effectief, pijnloos en definitief worden aangepakt. Onze artsen zijn speciaal voor deze technieken opgeleid, en hebben in onze uitzonderlijk goed uitgeruste kliniek in Diest alles bij de hand om je haartjes en huidproblemen vlot en in het grootste comfort te behandelen.

Hoeveel kost een behandeling van huidproblemen?

Behandeling huidproblemen (inclusief behandeling en nazorg) vanaf € 40 tot € 400

 

Prijzen zijn een vanaf-prijs in euro inclusief BTW. Deze schommelen afhankelijk van je persoonlijke situatie. We bezorgen je een individuele en correcte offerte na een eerste consult.

Zit je na het lezen nog met vragen? Bekijk dan zeker onze vraag & antwoord-pagina of contacteer ons voor meer informatie. Overtuigd? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze praktijken. Je kan je consultatie ook online plannen in de agenda van je specialist.

Een behandeling of ingreep gepland? Op deze pagina vind je alle tips die je nodig hebt voor een optimale voorbereiding.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda