Vacature Arts-specialist in de plastische en esthetische chirurgie

Arts-specialist in de plastische en esthetische chirurgie

 

Belgian Beauty Clinic (in Diest, Vlaams-Brabant) is op zoek naar een zelfstandig arts-specialist in de plastische en esthetische chirurgie vanaf 01/09/2024.

Onze privé-kliniek bestaat uit een vast medisch team van vier plastische chirurgen, twee esthetische artsen, vier anesthesisten en vier verpleegkundigen met daarnaast een medisch secretaraat en managementsteam.

Wij ontzorgen je (administratief) graag zoveel mogelijk en voorzien in jouw pati√ęnteninstroom. Op die manier bieden we jou een gevuld dagprogramma van ingrepen met aansluitend consultaties en bovendien gebeurt dit op jouw ritme.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een (jonge,) gemotiveerd en gedreven chirurg die zich specialiseert en toelegt op esthetische borst/aangezicht/lichaamschirurgie¬†om ons team van experten te versterken.
  • Je bent erkend als arts-specialist in de Plastische Reconstructieve en Esthetische Heelkunde.
  • Je hebt zin om samen met ons een mooi team te vormen waar oog voor kwaliteit, pati√ęnten en nazorg primeert. Want dat is waar BBC voor staat.

 

Ons aanbod voor jou:

  • De chirurg die ons zal versterken, kan¬†zich allround toeleggen op esthetische borst/aangezicht/lichaamschirurgie, fillers/injectables, ‚Ķ Maar ook hier luisteren we graag naar jouw noden en ambities.
  • Zelfstandige betrekking. Je kan erop rekenen dat alle inspanningen mooi vergoed worden. Ook daarover maken we duidelijke afspraken en geven we graag transparantie.
  • Inhoudelijke boeiende en afwisselende behandelingen in state-of-the-art-faciliteiten. Belgian Beauty Clinic fungeert tevens als opleidingscentrum voor de allernieuwste technieken voor plastisch chirurgen van binnen en buiten Europa. We nemen je graag mee en laten je graag kennismaken met onze contacten.
  • Jouw welzijn en work-lifebalance zijn belangrijk voor ons. Aantal operaties en consultaties op week- of maandbasis is volledig te bespreken.

 

Bijkomende informatie:

Meer info en solliciteren (met CV):

 

Wil je meer weten over deze opportuniteit of onze onderneming? Neem gerust al een kijkje op onze website waar we uitgebreid worden voorgesteld.

 

We kijken ernaar uit om van je te horen en jouw vragen te beantwoorden!

 

Tot binnenkort.