Beautox tegen rimpels

Oorzaak

Een sterke frons kan ontstaan bij mensen die veel expressieve gezichtsuitdrukkingen maken en geeft een ongewenst strenge of boze uitstraling. De fronslijnen die eerst alleen bij aanspanning zichtbaar zijn, kunnen op den duur ook in rust een diepe en ontsierende groef veroorzaken.

Een Beautox-behandeling kan het gebied tussen de wenkbrauwen laten ontspannen waardoor het gebied tot rust komt en de huid glad strijkt. Het resultaat: een vriendelijkere en uitgeruste uitstraling. Om deze reden is een Beautox-behandeling van de frons tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Behandeling

Een gemiddelde behandeling van de frons duurt maar enkele minuten, hierna kunt u direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden; het wordt om deze reden een “lunchtime treatment genoemd”.

De injecties worden normaal gesproken als speldenprikjes ervaren, een verdoving is dan ook echt niet nodig. De behandeling geeft geweldige resultaten die maximaal zijn na 2 weken. Het effect houdt gemiddeld 4-6 maanden aan en bij tijdige herhaling kan dit oplopen tot zelfs een klein jaartje. Hierna kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Wist u trouwens dat onderzoek heeft aangetoond dat een behandeling van de fronsregio een positief effect heeft op mensen met migraine en depressie?

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda