Beautox tegen hoofdpijn

Oorzaak

Migraine is een chronische neurologische aandoening die gepaard gaat met hevige hoofdpijn aanvallen. Een Beautox-behandeling tegen migraine is een effectieve behandeling omdat het o.a. spierspanningshoofdpijn aanpakt, hetgeen een bekende uitlokkende factor is van een migraine aanval.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van een Beautox-behandeling tegen hoofdpijn laten zien bij patiënten die lijden onder chronische migraine met ≥ 15 hoofdpijn dagen per maand. De studies tonen een afname van hoofdpijn aanvallen aan en een verbeterde gezondheid-gerelateerde kwaliteit van leven. Daarbij wordt een verbetering gezien in gerelateerde symptomen zoals depressie en angst.

Behandeling

Allereerst wordt gekeken waar de punten van hoofdpijn zitten; dit zijn vaak de frons (tussen de wenkbrauwen), het slaap of de spieren op het hoofd. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal regio’s dat behandeld wordt. Een gemiddelde behandeling is eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos. Het effect houdt gemiddeld vier maanden aan waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda