Ooglidcorrectie: een frisse uitstraling

Uiteindelijk krijgt iedereen te maken met hangende oogleden, dit hoort nu eenmaal bij het verouderingsproces. De één krijgt hier al eerder mee te maken dan de ander, zowel je levensstijl als je genetische aanleg spelen hierin een grote rol.

Vermoeid uiterlijk

Omdat afhangende oogleden je al snel een vermoeid of treurig uiterlijk geven, wordt dit vaak als storend ervaren. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een ooglidcorrectie. Je hebt op televisie vast al gezien dat ook Gert Verhulst onlangs voor een ooglidcorrectie koos.

Kleine ingreep met een groot resultaat

Een ooglidcorrectie is één van de minst ingrijpende cosmetische ingrepen. Over het algemeen gaat ze door onder lokale verdoving waardoor je kort na de ingreep weer naar huis kan. De hersteltijd is slechts 1 week, je kan dus al snel genieten van je nieuwe en frisse uitstraling.

Laserbehandeling ipv ingreep

Mocht je de stap naar een ooglidcorrectie te ingrijpend vinden, kan je er ook steeds voor kiezen om eerst een laserbehandeling uit te laten voeren. De Fotona Smooth eye™ is ideaal voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels en wallen onder de ogen.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda