Evolutie van de vorm na een borstvergroting

Voor veel vrouwen zorgt een borstvergroting met implantaten voor een boost in hun zelfvertrouwen. Ze voelen zich hierdoor vaak comfortabeler en zelfverzekerder in hun eigen huid.

Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te weten dat de directe resultaten na de operatie mogelijk nog niet optimaal zijn.

2 weken na de operatie:

In deze fase zal je verband of sport-bh voor het eerst uit mogen. Meestal zie je je borsten dan voor de eerste keer sinds je operatie. In deze fase zitten de implantaten meestal nog hoog, is er veel zwelling en kunnen er blauwe plekken aanwezig zijn. Dit is volkomen normaal en is te wijten aan het genezingsproces, je lichaam heeft namelijk heel wat tijd nodig om te herstellen van de ingreep.

De eerste weken en maanden:

Na ongeveer 6 tot 8 weken zal de meeste zwelling afgenomen zijn en zal het resultaat van de borstvergroting steeds meer zichtbaar worden. De borsten kunnen er wel nog steeds rond en hoog uitzien, omdat de spieren en weefsels zich nog moeten aanpassen aan de aanwezigheid van de implantaten.

Na 6 tot 12 maanden:

Naargelang de maanden vorderen, zullen de implantaten netjes indalen. Ook zullen de borsten zachter worden en een meer natuurlijke vorm aannemen. Het is hierbij belangrijk om te onthouden dat het uiteindelijke resultaat varieert naargelang het type implantaat, de implantaatgrootte en je eigen lichaamsbouw.

Je geduld zal na een operatie dus even op de proef worden gesteld 

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda